Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Maatwerk

Ontdek ons maatwerk

Mogelijkheden

Werkwijze

Inspiratie

Materialen

 

Ligne Pierre Maatwerk

Ligne Pierre, specialist in maatwerk, is gegroeid uit het tegelbedrijf SERRY TNP nv. Ligne Pierre werd in 2010 in het leven geroepen en is ondertussen uitgegroeid tot een hypermoderne steenhouwerij, gespecialiseerd in maatwerk in natuursteen, keramiek en quartz- en marmercomposiet. De focus ligt op de fabricatie van keukenwerkbladen, wastafels, badkuipen, massieve douchebakken, trappen, venstertabletten, enzovoort. Als zusterbedrijf van Ligne Pierre biedt Serry TNP u de mogelijkheid om ook uw maatwerk te verzorgen.

 

Uniek maatwerk voor jouw woning

Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen. Natuursteen staat bijvoorbeeld garant voor een uniek uiterlijk en biedt een elegante, tijdloze uitstraling voor zowel de badkamer als de keuken. Composiet op zijn beurt heeft dezelfde luxueuze uitstraling als natuursteen, maar is beschikbaar in een ruim kleurenpallet waaronder ook strakke effen tinten. Een derde optie is maatwerk in keramiek, bij Ligne Pierre onder de noemer Keralam. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, gaande van op maat gemaakte keukenbladen tot douchebakken, wastafels,... Een aangepast onderhoud is echter wel steeds noodzakelijk.

 Ben je dus op zoek naar natuursteen douchebakken, keukenbladen of raamtabletten die perfect passen bij jouw woning, neem dan zeker contact met ons op voor ontwerp, advies of een offerte op maat of bezoek onze toonzaal in Boortmeerbeek!