Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.

Natuursteen

Ontdek onze collecties
 

Prachtige Natuursteen Tegels van Serry

Natuursteen tegels zijn er vele soorten en maten. Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een ruim assortiment natuursteen tegels. Deze tegels worden gemaakt van natuurlijke materialen waardoor elke tegel een uniek uiterlijk heeft. Bovendien is natuursteen een erg duurzaam en tijdloos materiaal. Je kunt natuursteen tegels gebruiken voor diverse ruimtes in huis, maar ze zijn ook geschikt voor op jouw terras of bij een buitenzwembad.

 

Ons assortiment Natuursteen Tegels

Er is veel mogelijkheden wat betreft natuursteen tegels. Onze Muschelkalk tegels zijn bijvoorbeeld erg mooi voor in jouw keuken of voor in de hal en als bekleding van de trap. Deze tegels zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren en diverse afmetingen. Je kunt ook verschillende kleuren en afmetingen combineren om zo een uniek tegel patroon te creëren.  Wil je je badkamer een luxueuze uitstraling geven? Dan zijn onze Bianco Carrara CD tegels een erg mooie optie. Deze witte tegels laten je badkamer groter ogen en er zijn diverse afwerkingsmogelijkheden beschikbaar.

 

Inspiratie opdoen in onze toonzaal!

Wil jij een duidelijk beeld krijgen hoe natuursteen tegels tot zijn recht kunnen komen in jouw woning of tuin? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal kun je de verschillende steensoorten bekijken en kan ons team je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van natuursteen tegels. In de toonzaal vind je ook diverse belevingsboxen. In deze boxen zijn levensechte opstellingen gemaakt die je een goed beeld geven hoe natuursteen er uit kan gaan zien bij jou thuis. Wil je eerst meer informatie ontvangen alvorens je de toonzaal bezoekt? Neem dan contact met ons op en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord!