Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.
 

B2B Projecten

Benieuwd waar je onze tegels kan terugvinden? Ontdek hier de projecten waar Serry reeds aan meewerkte.

't Heem
B2B
In 2021 wordt in Schriek residentie ‘t Heem afgewerkt. Een heleboel technische snufjes, de hoogwaardige afwerking, maar vooral de aantrekkelijke centrale locatie zorgden er ook hier voor dat de 15 appartementen snel een nieuwe eigenaar vonden.
A-STAY
B2B

A-STAY ligt pal voor het majestueuze station Antwerpen Centraal en om de hoek van de prestigieuze winkelstraat de Meir. Ideaal voor een bezoek aan Antwerpen. Of je nu komt voor een stedentrip, als zakenreiziger, om lekker te winkelen, met je vrienden of met collega’s, ons personeel, aka de Locals, verwelkomen je met open armen in het hotel.

Apotheek Blaasveld
B2B
Na jarenlang in het (verouderde) pand aan de overkant te vertoeven, maakte Apotheek Blaasveld de verhuis naar het gelijkvloers van het nieuwe 'Residentie Blaresfelde', een nieuwbouwproject bestaande uit 23 luxeappartementen.
Appartementsgebouw Wemmel
B2B
Bouw van appartementsgebouw met 6 wooneenheden met ondergrondse garages/parkeerplaatsen.
Archiv 2.0
B2B
ARCHIV 0.2, een trendy en stijlvolle nieuwbouwstudentenresidentie in het centrum van Leuven. Een echte toplocatie in een  rustige buurt op wandelafstand van campussen en het bruisende stadsleven.
Auguste
B2B
In Brussel vind je Auguste. Dit nieuwe woonproject combineert de bruisende aantrekkingskracht van de stad, met het aangename gevoel van wonen in een leuke buurt. Met 28 duurzame en zonnige appartementen belooft Augusute een ontmoetingsplek te worden voor zowel jonge gezinnen als ambitieuze starters en expats.
B/S/H
B2B

B/S/H verhuisde in 2020 naar hun gloednieuwe kantoren op de site van Tour & Taxis. De kantoren, verspreid over drie verdiepingen, zijn opgetrokken onder de honderdjarige gewelven van het bekende goederenstation Gare Maritime.

Bakkerij Van Praet
B2B
Een ovenvers brood, een versgebakken pistolet of sandwich, een ambachtelijk stokbrood of een lekkere koffiekoek of taart? Bakkerij Van Praet opende naast Rotselaar en Betekom een derde vestiging in Haacht. Met veel passie en enthousiasme gaat deze bakker dagelijks aan de slag volgens de regels van de bakkunst.
Bar Louis
B2B
Bar Louis is een hotspot in Leuven waar een trendy interieur, gezellig terras, uiterst vriendelijke staff en heerlijke gerechten & drinks de perfecte mix zijn voor een ontbijt, lunch of dinner.
Bar Tartine
B2B

Ontsnappen aan de drukte in een huiselijke sfeer en/of op een zonovergoten terras? Dat kan in Bar Tartine. Tijdens de middag bieden ze huisgemaakte snacks en hartige broodjes aan, 's namiddags genieten klanten er van een heerlijk drankje.

BeCentral
B2B
Be Central is een nieuwe digitale campus gelegen in het station van Brussel Centraal. Om dé digitale campus van de toekomst te kunnen worden, was een grondige opknapbeurt van groot belang. Dankzij de nodige werken komen de ruimtes nu volledig tot hun recht en dompelen ze je onder in een trendy vintage vibe waaruit je nooit meer weg wil! ⁠
Stylio
Belle Vue
B2B
Residentie Belle Vue bestaat uit 10 moderne nieuwbouw appartementen in Buken.
BimSem
B2B
BimSem biedt lager en middelbaar onderwijs in Mechelen. Ook is er een internaat.
Blaresfelde
B2B
Een kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 23 luxeappartementen met 2 ruime terrassen per appartement, sommige eveneens voorzien van een privé-tuin.
BLOC 2030
B2B
BLOC 2030 is een cultureel ontmoetingscentrum waar ingezet wordt op een gevarieerd aanbod vol cultuur, ontmoeting, vorming, sport  en ontspanning voor jong en oud.
Bon Appétit
B2B
Net zoals in hun aanpalende winkel, gaan ze ook in de Bistro voor een totaalbeleving. Van het ochtendlijke ontbijt aan de lange tafel, over een uitgebreide lunch en het vieruurtje met een lekkere pannenkoek tot een gezellige tapasavond of een goed stuk vlees bij het avondmaal. Het gezellige interieur - met loungehoek - is er op gericht klanten een thuisgevoel te geven, terwijl ze toch de luxe van een uitje ervaren.
Bpost
B2B
Bpost is het postbedrijf van België. Voor het postkantoor in Puurs en Geel werden tegels van Serry gekozen.
Brasserie Taste
B2B

Met veel aandacht voor detail werd een nagelnieuwe brasserie gebouwd, waar sfeer, beleving en lekker eten en drinken centraal staan. Bij Brasserie Taste serveren ze lekkere, herkenbare gerechten  vertrekkende van topproducten.

Brouwerij Stella Artois
B2B
De brouwerij van Stella Artois is onderdeel van AB InBev en is gevestigd in het hart van de universiteitsstad Leuven. Zes eeuwen brouwtraditie en de modernste technologie staan er borg voor smaakvol en pittig kwaliteitsbier.
Brussels Airport
B2B
Brussels Airport is een internationale luchthaven en fungeert als de nationale luchthaven van België.
Butik Moose
B2B
Butik Moose is een multibrand store gefocust op vrouwen. Ze openden een tweede vestiging in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen.
Café LUX28
B2B

In Lumière Mechelen vind je ook LUX28. De Mechelse stadsbrouwerij Het Anker opende de horecazaak. LUX28 is het super gezellige cinemacafé waar je voor en na de film terecht kunt voor een drankje of een lichte snack. Het café boven op de wandelgaanderijen geeft uitzicht op de prachtige cinematoren, de passage beneden, de architectuur van het gebouw, en de Frederik de Merodestraat.

Calabria
B2B
Calabria is een gefaseerd project van samen 210 appartementen. Het project bestaat uit 4 fases met elk hun eigen unieke identiteit.
B2B
Waar zich voorheen café De Veldduif bevond, het oudste huis uit de streek, zijn nu verschillende appartementen, huizen en drie handelsruimten te vinden. Het project kreeg de naam Residentie Capellenhof, een verwijzing naar een oude pachthoeve die lang geleden op de plek gestaan heeft.
Carrosserie Jennes
B2B

In 1998 werd de allereerste carrosserie-afdeling, zoals we ze tot op de dag van vandaag kennen, in gebruik genomen door het familiebedrijf Jennes. Na 18 jaar werd aan Kampenhout Sas voor een nieuwe locatie gekozen voor de carrosserie. De nieuwe site werd volledig geconstrueerd volgens de BEN-norm. Met dit hypermoderne project is meteen duidelijk dat dit sterk groeiend familiebedrijf ook op ecologisch vlak het hart op de juiste plaats draagt.

De BosBeek nv
Castor & Pollux
B2B
Residentie Castor & Pollux (naar de halfgod-tweeling uit de Griekse mythologie) zal gebouwd worden langs de rand van Tienen, grenzend aan het groene Vianderdomein. De twee villa’s herbergen ieder 5 appartementen.
Clemenceau
B2B
Wonen op 10 minuutjes van het bruisende stadscentrum van Mechelen, maar toch genieten van rust en een gezellige dorpsomgeving? Vlakbij de Netedijk en de dorpskern van Sint-Katelijne-Waver ligt Residentie Clemenceau, een uniek woonproject met stijl. 8 moderne nieuwbouwappartementen met terras of tuin: welkom thuis! 
Cofinimmo
B2B
Cofinimmo is een Belgische investeringsmaatschappij in vastgoed bestemd voor verhuring. Het gaat hierbij om zorgvastgoed, kantoren, alsook vastgoed van distributienetten.
Cozijnerpark
B2B

Het Cozijnerpark te Bree omvat een centrum ontwikkeling van 53 appartementen.

De Bond
B2B

Het project biedt een mooie mix van zowel studentenkamers als studio’s. Alle kamers worden hoogstaand afgewerkt met kwalitatieve materialen, zijn volledig ingericht en gemeubeld, beschikken over eigen sanitair, een zonnig terras en een volledig uitgeruste kitchenette voor de studio’s.

De Boterton
B2B

Binnen de grote ring van Lier werd een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd in een mooi en rustig kader. Residentie ‘De Boterton’ bestaat in totaal uit 72 appartementen, verdeeld over vijf gebouwen. Die worden stuk voor stuk omgeven door groen. Daarnaast heeft elk gebouw zijn exclusieve troeven, zodat de bewoners hoe dan ook van een unieke woonervaring genieten.

De Cartonnage
B2B

In deze residentie biedt Dyls 20 villa-appartementen aan met 2, 3 of 4 slaapkamers. Op het gelijkvloers beschikken alle appartementen over een mooie tuin.  De verdiepingsappartementen zijn ingericht op 2 niveaus en beschikken over een groot terras. Bovenop hun privatieve tuin of terras hebben alle eigenaars toegang tot een afgesloten gemeenschappelijke tuin op het domein.

Stonos Invest
De Lepelaar
B2B
Het 16de-eeuwse monument De Lepelaer was destijds een voorbeeld van vroege renaissance in onze streken. Tot het tijdens WO II in vlammen opging na een bombardement en het nadien nog eens getroffen werd door een bom. Precies op die plek verrijst De Lepelaar, een hedendaagse residentie met 11 luxeappartementen.


De Meuleman
B2B
In het centrum van Herent vormt residentie Meuleman een uniek woonproject van 55 eenheden rond een centraal binnenplein. De combinatie van functionele architectuur en een hoogkwalitatieve binnenafwerking maakt van Meuleman een topplaats om te leven.
De Mouterij
B2B
De Mouterij in Haacht biedt het beste van twee werelden. Het complex ligt in het centrum van deze groene gemeente, maar het is er toch aangenaam rustig. Enerzijds zijn er 54 appartementen, anderzijds beschikt het complex over 32 erkende assistentiewoningen.


De Plukvogel
B2B

DCA bouwde in het centrum van Vilvoorde een hedendaags nieuwbouwproject van 9 appartementen.

De Wondertuin
B2B
De Wondertuin biedt onderwijs van de eerste kleuterklas tot het zesde leerjaar in Mechelen.
Demerzicht
B2B
Residentie Demerzicht omvat 10 appartementen in een modern gebouw in het centrum van Betekom op een rustig pleintje vlakbij de winkels van Betekom.
Den Atelier
B2B
Op de site van een voormalig aluminiumbedrijf stelt Bautonic Residentie Den Atelier voor. Dit nieuwbouwproject van 14 urban villa appartementen met zongerichte terrassen ligt op een boogscheut van het centrum van Schiplaken. Het project is een schitterende combinatie van moderne architectuur en duurzaam wonen.
Den Teusser
B2B
Den Teusser is een woonproject in Bertem dat ontwikkeld werd door Cordeel Group. De naam van het complex brengt eer aan de stevige veekoopmannen van Bertem, de Teussers.
Don Bosco Groot-Bijgaarden
B2B
Don Bosco Groot-Bijgaarden is een katholieke school in Groot-Bijgaarden. Ze is gelegen in de Brusselstraat en behoort tot de Scholengemeenschap voor Katholiek Secundair Onderwijs Dilbeek-Ternat.
Dorpserf
B2B
DCA bouwde een nieuwbouwproject met 12 ééngezinswoningen in Humbeek.
Elsendonk
B2B
In Keerbergen werd in 2014 Elsendonk gebouwd.
Esprit
B2B
Esprit is een fabrikant van kleding en accessoires met 23 winkels in België.
Evaya
B2B
Evaya is een uniek woonproject in het hart van Leuven dat aandacht schenkt aan het comfort van de bewoners en de integratie in de omgeving. Het project bestaat uit een appartementsgebouw van 47 appartementen en 12 trendy rijwoningen rond een gezellig binnenplein. 
Floreal
B2B
Residentie Floreal werd gebouwd in opdracht van de Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC), afdeling Herent. Het is een residentie met 17 sociale appartementen, een café-taverne met polyvalente zaal.
Frituur Weit
B2B
Frituur Weit is één van de gekendste frituren uit Weerde en omstreken.
Garage Jennes
B2B

Jennes is een toonaangevende autodealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA & Volkswagen Bedrijfsvoertuigen met vestigingen in Boortmeerbeek, Machelen, Leefdaal en Aarschot. Met meer dan 60 jaar ervaring is Jennes een erg servicegericht bedrijf voor particulieren en fleet klanten.

Grote Pastorij
B2B

Sinds de leegstand zijn zowel het exterieur als het interieur van de Grote Pastorij aan restauratie toe. In de pastorij zullen in de toekomst lokalen van de gemeente van Kampenhout worden ondergebracht. Om plaats te winnen wordt er een extra volume toegevoegd aan de tuinzijde. Dit volume is zo licht, zwevend en transparant mogelijk.

Gynaecologisch Centrum
B2B

In Mechelen werd een voormalig bankkantoor omgetoverd tot een hedendaagse gynaecologen-praktijkruimte.

H&M
B2B
Hennes & Mauritz is een Zweedse modeketen met in 2019 bijna 5100 filialen in 74 verschillende landen en circa 126.000 medewerkers. Serry leverde tegels voor de vestigingen in Luik, Antwerpen, Louvain-La Neuve, Olen, Mons en Brussel (Guldenvlies).
HBS
B2B
HBS (Groep Vanhout/BESIX Group) is een algemene aannemer actief in de Benelux. Hun specialiteit? Winkel- en kantoorverbouwingen die indruk maken. Al meer dan 30 jaar creëren ze tot in de puntjes afgewerkte interieurs, van commercieel tot semi-industrieel. Zelfs binnen de strakste deadlines.
Het Baronneke
B2B
Het Baronneke, dat is kwaliteitsvol onderwijs in een warme, respectvolle sfeer. In deze school in Deurne groeien kinderen op tot zelfstandige tieners.
Het Spieke
B2B
In Kampenhout werd project Het Spieke gerealiseerd.
Hnita Jazz Club
B2B
Legendarische jazzclub in Heist-op-den-Berg.
Hof Ter Saksen
B2B
Hof ter Saksen is het Beverse klavertje vier met het prachtige kasteel als pronkstuk.
Hof van Cortenbach
B2B
Onder het motto 'wonen, werken en genieten' kreeg het Hof van Cortenbach een nieuwe toekomst. Het imposante 16de-eeuwse stadspaleis is sinds 2021 de thuis van een handelszaak, twee kantoorruimtes en drie hoogwaardige studentenstudio's. Een prachtig stuk stadsvernieuwing dus, waarmee Mechelen een deel van zijn historisch patrimonium in eer herstelt en integreert in een hedendaags geheel met nieuwe functies.
B2B

Horteco is een middelbare school voor natuur, wetenschappen, plant, dier en milieu op een uitgestrekt domein van 47 hectare, vlakbij het station van Vilvoorde. Ongeveer 1030 leerlingen volgen hier na de algemene opleiding van de eerste graad studierichtingen zoals Natuurwetenschappen, Biotechnologische wetenschappen, Natuur en milieu, Tuinbouw en Dierenzorg.

De BosBeek nv
Hortus
B2B

In Tienen werd in 2018 residentie Hortus gerealiseerd. Het ontwerp bevat de afbraak van de woning en van de garageboxen, het bouwen van 8 appartementen en een bel-etagewoning.

Huisartsenpraktijk Lamanterveld
B2B
Huisartsen Lamanterveld is een groepspraktijk in Kampenhout bestaande uit 5 huisartsen.
B2B

Huize Iris is een kleinschalige voorziening die zorg op maat biedt aan volwassenen met een beperking, zowel onder de vorm van dagbesteding als woonondersteuning. Om maximaal in te zetten op de toekomst en zorg op maat te blijven garanderen, werd een nieuwbouwproject ontwikkeld dat voldoet aan de hedendaagse normen.

IKEA
B2B
IKEA, dat is veel meer dan alleen betaalbare meubels. Van de duurzame aankoop van katoen en hout tot hun standpunt over mensenrechten; hoe het voelt om bij IKEA te werken en hun aanpak van democratisch design.
Instituut Maria Onbevlekt
B2B
Instituut Maria Onbevlekt is een school die onderwijs biedt aan kleuters en kinderen tot 12 jaar in Anderlecht.
Instituut Maris Stella - Sint Agnes
B2B
Instituut Maris Stella - Sint Agnes is een Secundaire school op de drukke Turnhoutsebaan in hartje Borgerhout.
Inter-Vilvoordse
B2B
Inter-Vilvoordse is één van de weinige sociale huisvestingsmaatschappijen met een actieterrein over twee provincies. Op heden beheert Inter-Vilvoordse 1.838 woongelegenheden.
Interni ID
B2B
Interni ID is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en realiseren van interieur en kasten op maat. In hetzelfde gebouw bevinden zich enkele appartementen die ook voor tegels van Serry gekozen hebben.
Resiterra
Janseniushof
B2B
Janseniushof bevat zo'n 205 woonunits, onderverdeeld in 8 complexen: Frateur, Dumon, Mendel, Antoine, Baeyens, Van Himbeeck, assistentiewoningen en stadswoningen. Het is een karaktervolle mengeling van studio’s, lofts, klassieke appartementen, luxueuze penthouses, bejaardenflats, grondgebonden eengezinswoningen, en doorzonflats. Deze site plaatst leefkwaliteit centraal, mét aandacht voor direct contact met de historische binnenstad.
 
Jarderi
B2B
Jarderi is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in luxe tuinmeubelen, parasols, barbecues en nog veel meer.
Joséphine
B2B
Passie, daaruit is Joséphine ontstaan. Passie voor mode, voor kleding, voor trends en stijl. Maar ook passie om samen die perfecte outfit te vinden, klanten nog mooier te maken en zich goed te laten voelen. Joséphine is ook me-time en gezelligheid, waar je je thuis voelt, kan relaxen, waar je graag bent. Joséphine is een totaalconcept.
Juncus
B2B
Residentie Juncus, bestaande uit vier appartementen, is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject gelegen in Hofstade. De tijdloze architectuur waarin een grijze gevelsteen wordt gecombineerd met accenten in hout en zwarte ramen maakt van dit project een uniek exemplaar.
Kalkenhof
B2B
Nieuwbouwresidentie Kalkenhof bevindt zich in het landelijke Meerbeek. De residentie valt op door zijn hedendaagse stijl. Het project omvat 14 appartementen die allen bovendien ruime terrassen en/of een private tuin hebben.
Kantkwartier
B2B
Ontdek de vier gebouwen van Kantkwartier: Weverij, Broderie, Wasserij en Atelier. Kantkwartier zijn nieuwe, moderne gebouw die zich onderscheiden door de verschillende architecturale stijlen, gelegen in en op een historische site.
Kasteel Tivoli
B2B
Kasteel Tivoli is een tot de verbeelding sprekende locatie voor business events en familiefeesten in stijl. Het hedendaagse interieur staat in uniek contrast met de authentieke vormgeving van het historische pand. Kies je voor een evenement op een unieke historische locatie, dan zit je bij Kasteel Tivoli meer dan juist.
KIDO-club
B2B

KIDO-club is een buitenschoolse opvang voor schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Deze kinderopvang kenmerkt zich door zijn huiselijke sfeer en menselijke warmte. Het is een prettige omgeving waarin kinderen zich snel thuisvoelen. Ze kunnen er rusten, huiswerk maken, spelletjes spelen of creatief bezig zijn.

Kloosterhoeve
B2B
Restaurant Kloosterhoeve biedt een klassieke Frans-Belgische keuken aan in een gezellige setting. De ideale plek om uitgebreid te tafelen met familie, vrienden of zakenpartners.
B2B
Koeveld is een woonproject van ruim 8.000 m² op de voormalige slachthuissite in Diest. Dit project creëerde 15 huizen, 37 appartementen en maar liefst 750 m² aan handelsruimte in een groene woonwijk net buiten de stadsring van Diest.
Konhef
B2B
Konhef is het enige controleorganisme in België dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van de wettelijke controles van hefwerktuigen. Ze zijn expert in preventief onderzoek, risicoanalyse en keuring van omvormingswerken.
Kop Van Kessel-Lo
B2B
Het Kop van Kessel-Lo City Gate en City Square complex is een veelbelovend project dat een echte, levendige stedelijke verbinding tussen het stadscentrum en de gemeente Kessel-Lo vormt. Voordien was die volledig geïsoleerd van het Leuvense stadsweefsel door het spoor. Kop van Kessel-Lo verenigt een visie op comfortabel wonen, op efficiënt werken en op de mobiliteit van de toekomst in een samenhangende stedenbouwkundige figuur.
Krëfel
B2B
De vestigingen van Krëfel in Aalst, Aarlen, Aat, Anderlecht, Auvelais, Bouge, Dendermonde, Drogenbos, Flémalle, Fléron, Fraaihem, Gembloers, Genk, Gent, Hannuit, Hoei, Hognoul, Lier, Lokeren, Lommel, Maldegem, Marche-en-Famenne, Moeskroen, Olen, Oostakker, Oudenaarde, Oudergem, Overijse, Rocourt, Schoten, Sint-Denijs, Sint-Denijs-Westrem, Verviers, Wetteren, Wevelgem, Wilrijk en Zoersel werden voorzien van Serry tegels.

 

Kroontje
B2B
Residentie Kroontje, verwijzend naar de vroegere bakkerij op deze locatie, is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject gelegen in Kampenhout-centrum. Het bestaat uit één commerciële ruimte, 4 appartementen en één prachtige penthouse. Het deeltje zadeldak dat wordt bekleed met oranje-rode tegelpannen geeft deze tijdloze architectuur een zeer leuk accent!
L'Essentiel
B2B
L’Essentiel is een huidexpert en voedingscoach in Heist-op-den-Berg.
Luciano
B2B

Bij restaurant - pizzeria Luciano ben je aan het juiste adres voor kraakverse, echte Italiaanse pizza’s met een krokante bodem en smaakvolle toppings. De bekende familiezaak is rustig gelegen aan het meer van Keerbergen en wordt sinds 1986 gerund door Luciano Pitocco.

Joys
M Kot
B2B
Op kot bij M Kot, dat is zorgenloos wonen met ruimte voor plezier. Alle kamers en studio’s zijn volledig bemeubeld en dankzij de living, feestkelder en fietskelder wordt er een aangename woonomgeving gecreëerd voor studenten in Mechelen.
Floridor
Maillard
B2B
Bij gastrobar Maillard staat food sharing centraal.
B2B

In het centrum van Boortmeerbeek was destijds een van de grootste mouterijen van heel Europa gevestigd. Deze desolate mouterijsite werd omgevormd naar een nieuw centrum via een ondersteunend woningbouwproject met woningen, diensten en handelsruimtes.

Maneblusser City
B2B
Dit eetcafé ligt centraal in het nieuwe Winkelpark Malinas in Mechelen-Noord. De inrichting is een duidelijke knipoog naar het biermerk Maneblusser van brouwerij Het Anker, maar ademt met de verschillende thema’s tegelijk gezelligheid en rust uit.   

Manewater
B2B
De Manewaterssite is een gedurfde en bijzonder geslaagde interpretatie van een origineel watergerelateerd nieuwbouwproject in wijk Nekkerspoel. De paalwoningen zorgen voor een unieke architectuur die sterk kadert in de geest van deze wijk. Het is immers in deze omgeving dat destijds overblijfselen zijn gevonden van historische paalwoningen. Daarmee wordt de Manewaterssite een hoogst origineel en historische relevant concept.

Margaux I
B2B
Residentie ‘Margaux I’ omvat 8 appartementen waarvan 4 duplex-appartementen. Alle appartementen beschikken over een ruim terras voor- en/of achteraan. De milieuvriendelijke units voldoen aan de BEN-normen, wat hen al meteen een toekomstige meerwaarde oplevert.
Microsoft
B2B
Microsoft is een Amerikaans bedrijf dat Microsoft een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt.
B2B
Mo’na werd uitgebouwd tot een totaalconcept, met een spa en een beauty-afdeling. Het gepersonaliseerde stylingadvies, het gebruik van natuurlijke kwaliteitsproducten voor huid en haar en een omgeving waar je volledig kunt onthaasten, maken dat veel Mo’na klanten zich spontaan ontpoppen tot ‘Mo’na lovers’. Tot in de puntjes verzorgde gasten, die ontspannen, gelukkig en zelfverzekerd de zaak verlaten: dat is de ultieme drijfveer van Stijn en zijn team.
Immo One
Molenveld
B2B
In Haacht werd door Immo One project Molenveld gerealiseerd.
Monki
B2B
Monki werd in 2006 opgericht en behoort tot de H&M-groep. Het merk richt zich op meisjes en jonge vrouwen door zijn kleurrijke kleding.
Moonar
B2B
Dit complex werd gebouwd in 1988 en bestaat uit vijf gebouwen. Bij de renovatie werd het omgedoopt tot Moonar. Je vindt hier niet alleen kantoren, maar ook parkings en parken.
Moyson Uitvaarten
B2B
Uitvaarten Moyson in Merchtem regelt alles: drukwerk rouwkaarten, rouwboeketten, grafstukken, rouwkransen, rouwmaaltijden, ...
Nationale Bank
B2B
De Nationale Bank is een bijzonder huis met vele kamers. Waarschijnlijk ken je de NBB van haar bekendste product: de eurobankbiljetten die ze in ons land uitgeeft. Maar ze heeft nog veel andere boeiende taken. Achter haar statige façade schuilt een werkplek waarin alles draait rond vertrouwen.
Nestlé
B2B
Nestlé staat gekend voor de productie, de invoer en het verhandelen van voedingsproducten. In het begin van de jaren 1950 vestigde Nestlé zijn kantoren in de bestaande Maggi-fabriek in Anderlecht.
Noaze
B2B
Genieten staat centraal op het groene domein van Noaze, met een heerlijke groene tuin achteraan en een gezellig binnenplein. In dit kleinschalig nieuwbouwproject kunnen bewoners heerlijk leven in een groene, autoluwe omgeving op een toplocatie.
Okio oogartsen
B2B
In hun groepspraktijk wilt het team van Okio goede zorg en service optimaal combineren. Ze streven naar korte wachttijden door het inschakelen van technisch en verplegend personeel en door de aanwezigheid van een team van 6 oogartsen. Dankzij die samenwerking kunnen ze een goede continuiteit van de zorg garanderen. De praktijk is uitgerust met een operatiezaal en met technische ruimten waar ze beschikken over state-of-the-art apparatuur.
Ons Tehuis Brabant
B2B
Vraaggestuurde zorg, woon- en dagbegeleiding en individueel aanbod voor volwassenen met een verstandelijke beperking in Kampenhout.
Oud Gemeentehuis
B2B
Het vroegere gemeentehuis in Leefdaal werd gebouwd in de 19e eeuw en straalde dankzij zijn pronkgevel, statige buitentrap, inkom en fraaie binnentrap heel wat allure uit. Dit statige gebouw werd in 2016 omgebouwd tot een woonproject waarbij de authentieke elementen behouden bleven en aangevuld werden met een moderne bijbouw.
Oude Kazerne
B2B
Residentie Oude Kazerne is een woonproject in Leefdaal.
Park Van Ruisbeek
B2B

Park van Ruisbeek is een nieuwbouwcomplex bestaande uit twee vrijstaande gebouwen in een rustige, groene, private parkomgeving met vijver. De gebouwen herbergen 20 appartementen en vier landschapskantoren.

B2B

Piazza ligt in het centrum van de groene gemeente Herent. Charme, stijl en kwaliteit zijn de kernwoorden die het woonproject het best omschrijven. Het woonproject bestaat uit 19 eigentijdse appartementen met ruime terrassen, alsook een ondergrondse parking met bergingen. De architectuur is hedendaags en toch zeer functioneel: er werd maximaal aandacht besteed aan de noden van de bewoners in combinatie met een stijlvolle en zeer kwalitatieve binnenafwerking.

Pius X
B2B
Het H. Pius X-instituut is een lagere en middelbare katholieke school te Antwerpen op het Kiel. De middenschool en bovenbouw bieden opleidingen aan die vallen binnen het ASO, BSO, KSO en TSO. De school is genoemd naar Paus Pius X.
Prinsenhof
B2B
Op een toplocatie in Strombeek en op een boogscheut van de hoofdstad, bevindt zich nieuwbouwproject Prinsenhof. Het project biedt 12 appartementen aan met prachtige leefruimtes grenzend aan zonovergoten tuinen en/of terrassen, een eigentijdse keuken, ruime badkamers, een handige berging, 2 of 3 mooie slaapkamers.
Prinses Julianaschool
B2B
De Prinses Julianaschool is een Vlaams/Nederlandse basisschool in Brussel, onder meer bevolkt door kinderen van Nederlandse expats die werkzaam zijn bij bijvoorbeeld de EU of de NAVO. De school ligt in de d'Oultremontstraat in de Brusselse gemeente Etterbeek, vlak bij het Jubelpark.
Project 10 woningen
B2B
Danneels ontwikkelde in 2018 een nieuwe familievriendelijke woonbuurt in Sint-Katelijne-Waver. Hier realiseerden we 10 ruime halfopen bebouwngen in een stijlvolle moderne architectuur. Deze nieuwbouwwoningen werden in twee fases gebouwd in de periode 2018-2021.
Project 11 woningen
B2B
Danneels realiseerde een uitbreiding van een reeds bestaande verkaveling in Beerzel, Putte. In deze mooie landelijk gelegen buurt in deelgemeente Beerzel startten ze in 2021 met de bouw van 11 sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoningen in moderne architectuur. Het is een mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen met een plat of een zadeldak.
Project 12 woningen
B2B
In Kessel-Lo realiseerde VDW Projects 12 halfopen bebouwingen.
Project 2 appartementen
B2B
In Hasselt werd deze woning opgeleverd die bestaat uit 2 luxe appartementen met een hoge afwerkingsgraad.
Project 2 woningen
B2B
In het centrum van Steenokkerzeel ontwikkelde Danneels een nieuwe woonbuurt. Van de 26 nieuwe woningen werd er voor 2 woningen met Serry samengewerkt. Alle woningen werden sleutel-op-de-deur afgewerkt.
Project 21 woningen
B2B
Danneels ontwikkelde een nieuwe woonbuurt in het centrum van Grimbergen met veel groen in 2016. Hier realiseerden ze een nieuwbouwproject met 21 nieuwe woningen in een hedendaags landelijke architectuur. Deze ruime halfopen en gesloten bebouwingen werden sleutel-op-de-deur gerealiseerd in de periode 2017-2019.
Project 4 woningen
B2B
Danneels realiseerde een kleinschalig nieuwbouwproject van 4 woningen in Boom. Ze bouwden er vier ruime gezinswoningen in een elegant hedendaagse interpretatie van de begijnhofstijl. Deze woningen werden sleutel-op-de-deur opgeleverd in 2018.
Project 6 woningen
B2B
In de groene Antwerpse gemeente Rumst realiseerde Danneels een nieuw woonproject met 6 woningen. Deze ruimte gezinswoningen in stijlvol hedendaagse architectuur met 4 of 5 slaapkamers werden gebouwd en sleutel-op-de-deur opgeleverd in de periode 2017-2018.
Project 6 woningen
B2B
Danneels ontwikkelde een nieuwe woonbuurt in Wespelaar, Haacht. In deze buurt realiseerden ze in de periode 2017-2018 zes gezinswoningen in hedendaagse bouwstijl. Deze ruime woningen met speelse houten gevelbekleding zijn ideaal gelegen in een familievriendelijke woonbuurt met veel groen en een ideale bereikbaarheid.
Project 7 woningen
B2B
In Wilsele realiseerde VDW Projects 6 halfopen en 1 open bebouwing in een rustige omgeving.
Project Bergstraat
B2B
Met Project Bergstraat werd Kampenhout enkele moderne gezinswoningen.
Project renovatie appartementen en workspace
B2B
Cercis kan als familiebedrijf terugblikken op 30 jaar ervaring in de bouwsector. Hun doorgedreven kennis en jarenlange samenwerking met hun partners garanderen een hoge kwaliteit. Zo ook bij dit project waarbij bestaande appartementen en de bijhorende workspace een grondige renovatie ondergingen.
Project Stationsstraat
B2B
In Kampenhout werd Project Stationsstraat gerealiseerd.
Prunus
B2B
Residentie Prunus is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen en 7 duplexen gelegen te Kampenhout. Er werd gekozen voor een strakke architectuur in combinatie met warme elementen zoals hout. Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken zijn deze units quasi energie neutraal afgewerkt.
PXL
B2B
Hogeschool PXL is een hogeschool in Limburg, verdeeld in negen departementen, met diverse campussen verspreid over de gemeenten Hasselt, Genk en Diepenbeek.
Rode Kruis
B2B
Met een zeventigtal vrijwilligers zet Rode Kruis Mechelen zich dag in dag uit met veel enthousiasme in voor de bevolking van (groot) Mechelen en Bonheiden. Al meer dan 100 jaar staan hun vrijwilligers paraat om mensen te helpen waar nodig. Rode Kruis is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die opkomt voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland.

 

Rolleveld
B2B
Residentie Rolleveld is gelegen aan de rand van park Rolleveld, wat een bufferzone vormt tussen het industriegebied en de woonzone.
Rue Saint-Jean
B2B
Welkom in deze fantastische site; Côté Jardin. Een groot deel ervan is groenzone gebleven, wat zorgt voor een oase aan rust. Hier is Rue Saint-Jean te vinden, een project van Durabrik in het mooie Mont-Saint-Guibert.
Sack Zelfbouw
B2B
Sack Zelfbouw, nooit te ver om onze badkamers en technieken van dichtbij te ervaren.  Met experts die steeds het best mogelijke advies geven, is Sack Zelfbouw ondertussen reeds op 6 locaties in Vlaanderen terug te vinden.
Shokudo Sushi
B2B

In dit smaakvol ingerichte en strak gestileerde restaurant voelt iedereen zich meteen thuis. Zowel jong als oud, maar ook echte foodies of gasten die voor het eerst de Japanse keuken willen ervaren, komen tot rust in onze intieme setting. Shokudo behoort niet voor niets tot de absolute top van sushi-restaurants in de Lage Landen.

Sint-Donatus
B2B
Sint-Donatus biedt secundair onderwijs op twee campussen in Merchtem.
Sint-Janshof
B2B
Het project Sint-Janshof bevindt zich waar voorheen de Sint-Janschool gehuisvest was. De oude gevel van het schoolgebouw werd bewaard en geïntegreerd in het nieuwe project. Het project bestaat uit 43 appartementen en 6 ééngezinswoningen in een aangelegd domein van ongeveer 58 are.
Sky One
B2B
Het prestigieuze nieuwbouwproject Sky One verwelkomt bewoners in een oase van luxe en rust aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Met zijn opvallende, onregelmatige architectuur en toonaangevende materialen is Sky One een echt baken in de Leuvense Vaartkom. Het complex huist 2 commerciële ruimtes, 35 luxueuze appartementen en 2 unieke penthouses. In al deze hoogwaardige, energiezuinige nieuwbouwappartementen staat alles in het teken van stijlvol en aangenaam wonen.
Skyline Europe
B2B

Skyline Europe is al ruim 40 jaar de referentie voor investeringsvastgoed in binnen- en buitenland. Hun sterke marktpositie hebben ze te danken aan hun focus op topliggingen, stijlvolle architectuur en professionalisme. 

Spiga d'Oro
B2B
In Spiga d’Oro worden de ingrediënten die gebruikt worden om de gerechten te maken zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn vaak afkomstig uit een specifieke Italiaanse regio. Chef Franco legt zijn creativiteit en zijn knowhow aan de dag om traditionele Italiaanse gerechten te serveren. De door dit restaurant gebruikte producten zijn 100% Slow Food en dus van hoge kwaliteit.
Stad Antwerpen
B2B
Switch
B2B
Switch is de lokale Apple expert verspreid over heel België. In 2022 werden de winkels overgenomen.
Stylio
Tamarix
B2B
Residentie Tamarix staat voor een kleinschalige, moderne residentie met 5 appartementen in Pellenberg.
Telenet Shop
B2B
Telenet is een Vlaams telecommunicatiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Mechelen en is de Vlaamse tegenhanger van het Waalse VOO. In de Telenet winkelpunten van Mechelen en Schaarbeek werd voor tegels van Serry gekozen.
Ter Dreef
B2B
Vrije Lagere School Ter Dreef en Kleuterschool Ter Dreef bieden kleuter- en lager onderwijs in Merchtem.
Ter Heyde
B2B
Residentie Ter Heyde omvat 8 luxe appartementen in een standingvol modern gebouw, gelegen in de residentiële en groene gemeente Keerbergen. Ter Heyde is een verwijzing naar de naam Heydebergen, de benaming van de omgeving sinds 1842.
Terra Verde
B2B
In Herent werden 46 appartementen met ondergrondse garage en handelsruimte gebouwd. In dit project werd de zeer specifieke architectuur met "hellende" platte daken voorzien van een groendaksysteem en grote gaanderijen naar de appartementen.
The Cosmopolitan
B2B
Met het project The Cosmopolitan wordt een oude polykliniek uit de jaren 1960 omgetoverd tot een eigentijds en prestigieus woonproject van 158 appartementen en 1500m² commerciële ruimten in hartje Brussel. In de filosofie van verdichting werd het oude skelet van de oude polykliniek opgetopt met vier nieuwe verdiepingen. The Cosmopolitan is nu al één van de aantrekkelijkste woontorens van de Europese hoofdstad.
The Pasta Club
B2B
Bij The Pasta Club vind je vers bereide pasta met verschillende sauzen op de IJzerenleen in Mechelen.
The Vine
B2B
The Vine is een nieuwbouwproject in hartje Leuven. Ooit stond er een authentiek klooster met uitgestrekte wijngaarden. De tijd van toen is lang vervlogen, maar met een knipoog naar het rijke verleden werd er gebouwd aan een duurzame toekomst.
The Werchter Meadows
B2B

The Werchter Meadows is een stijlvol woonproject in het groene landelijke Werchter. De strakke lijnen van het gebouw, de grote raampartijen en grote terrassen accentueren het tijdloze, unieke en klassevolle karakter van het project. Het complex maakt gebruik van de nieuwste technieken inzake efficiënt energiebeheer en is exclusief voor zijn bewoners ingericht met een wellnessruimte met binnenzwembad, sauna en sanitaire ruimtes.

Tiffanys
B2B
In de Tiffanys winkel in Aalst tref je shopplezier voor alle dames. Deze winkel is gelegen in het hartje van de gezellige winkelstraat van Aalst. Er staat er een kundig en gemotiveerd team stylisten klaar om klanten te adviseren.
Meys
Tilia
B2B
Residentie Tilia is een zeer strategisch gelegen nieuwbouwproject bestaande uit 5 appartementen en 3 commerciële ruimtes, gelegen te Kampenhout. Er werd gekozen voor een strakke architectuur in combinatie met warme elementen zoals hout.


Topsportschool Wilrijk
B2B
Bij Topsportschool Antwerpen til je je sporttalent naar het volgende level en behaal je intussen een diploma van hoog niveau. Omgeven door groen, met de beste sportfaciliteiten en een eigen internaat vlakbij zijn de omstandigheden perfect om jou te laten schitteren in je sport.
Treetops Real Estate
B2B
Een vastgoedmakelaar die klanten volledige begeleiding biedt, een correcte waardebepaling levert, geschoolde kennis van zaken heeft en uw pand professioneel in beeld brengt: dat is Treetops Real Estate.
UCLL Diepenbeek
B2B

Campus Diepenbeek is de grootste campus van de UCLL. In totaal studeren er 4.000 studenten op deze campus. Op deze campus vind je de opleidingen van volgende programma's: Management, Technologie, Lerarenopleiding, Gezondheid.

Uitvaartcentrum Coorevits-Rosier - Dijleland
B2B
Uitvaartonderneming Coorevits-Rosier is een ervaren verlener van begrafenisdiensten en een bekende naam in de streek. Voor de vestiging in Bertem werd een voormalige feestzaal omgetoverd tot een serene plek waar op een mooie manier afscheid nemen centraal staat.
Van der Valk
B2B

Van der Valk Hotel Gent bevindt zich vlakbij het stadscentrum en geeft uitzicht op de Ghelamco Arena. In totaal bestaat het hotel uit 10 verdiepingen met 262 kamers. Naast meeting -en event mogelijkheden beschikt het hotel onder andere over een fitness, een wellness en een Skybar.

Vecolux
B2B
Importeur van elektro, HVAC en energieoplossingen voor installateur, integrator, groothandel, architect, studiebureel en bouwbedrijf.
Volkswoningen van Duffel
B2B
Volkswoningen van Duffel heeft als doel de nood aan sociale woningen te lenigen. Voor hun kantoor kozen ze voor tegels van Serry.
Volvo Lacom
B2B
Bij Lacom gaat hun passie verder dan de verkoop en het onderhoud van Volvo. Klanten kunnen rekenen op een persoonlijke dienstverlening, het hele jaar door. Zowel de vestigingen in Leuven als Vilvoorde werden voorzien van Serry tegels.
Vrije Basisschool De Parel
B2B
Vrije Basisschool De Parel is een lagere school gelegen in Mechelen.
Woonzorgcentrum Releghem
B2B
In het woonzorgcentrum Releghem wonen ouderen met een hoge zorggraad. Ze zijn gespecialiseerd in de zorg voor personen met dementie.
Woonzorgcentrum Trappeniers
B2B

Woonzorgcentrum Trappeniers ligt centraal in Zaventem, naast het park. Zorgbehoevende ouderen die niet meer alleen thuis kunnen wonen, zijn welkom hier welkom. Het WZC biedt 97 woongelegenheden voor permanent verblijf en beschikt over 2 kamers voor kortverblijf. De beschermde afdeling voor ouderen met dementie, bestaat uit 13 kamers.

Zien en Horen Frits Van Den Bosch
B2B
In december 2023 opent Vlaanderens grootste optiekzaak. Zien en Horen Frits Van Den Bosch opent een vestiging in Wommelgem.
Zuidzicht
B2B
Midden in het Mechelse groen, aan de rand van een prachtig parkgebied, vind je een modern groepswoningbouwproject. Twaalf woningen met een woonoppervlakte tussen 150 en 181 m² gaan er naadloos op in hun omgeving. Geen wonder dat alle twaalf de woningen, allen met zuidgericht terras en zonovergoten tuin, in een mum van tijd uitverkocht waren!