Interieurtrends komen en gaan, maar de unieke look van een parketvloer komt werkelijk altijd tot zijn recht. Parket past immers overal, zowel in klassieke interieurs als in moderne en strakke woningen. Daarenboven zijn er verschillende manieren waarop je de warme, natuurlijke uitstraling van parket in je woonst kan integreren. Wij bieden diverse soorten parketvloeren die je volledig kan kiezen volgens jouw wensen en jouw budget.

 

Hier vind je meer informatie over het onderhoud.

 

Onze verschillende soorten parket

Bij Serry vind je een ruim assortiment aan massief en half massief parketTerwijl de massieve parketvloeren per definitie uit massieve planken vervaardigd worden, bestaat samengesteld parket uit verschillende lagen waarvan enkel de toplaag wordt uitgevoerd in edelhout. Voorts bevat ons gamma ook vinylparket en laminaatwelke de voordelen van vinyl of laminaat gaan combineren met het prachtige uiterlijk van parket. Om te weten te komen welk type parket het meest geschikt is voor jouw project, kan je ons steeds vrijblijvend contacteren!

 

Met onze presentatie aan vloervlakken van 4m², krijg je een veel betere impressie van de kleurnuances en de houtselectie van de verschillende soorten parket. Op die manier wordt het ook veel makkelijker om je een beeld te vormen van het afgewerkte resultaat zoals dat er bij jou thuis zal uitzien. Bovendien werd onze collectie aangevuld met onder andere enkele prachtige eiken parketvloeren en een schitterende bamboe.