Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Parket van Serry

Ontdek onze parket

 

Parket van Serry

Interieurtrends komen en gaan, maar de unieke look van een parketvloer komt werkelijk altijd tot zijn recht. Parket past immers overal, zowel in klassieke interieurs als in moderne en strakke woningen. Daarenboven zijn er heel veel verschillende manieren waarop je de warme, natuurlijke uitstraling van parket in je woonst kan integreren. Wij bieden diverse soorten parketvloeren die je volledig kan aanpassen aan jouw wensen en aan jouw budget. Naast een ruim assortiment parketvloeren bent u bij Serry Tegels ook aan het juiste adres voor diverse onderhoudsproducten voor parketvloeren, door goed onderhoud blijft parket decennialang in uitstekende conditie.

 

Onze verschillende soorten parket

Bij Serry vind je een ruim assortiment aan massief en half massief parket. De massieve parketvloeren worden per definitie uit massieve planken vervaardigd. Samengesteld parket bestaat uit verschillende lagen waarvan enkel de toplaag wordt uitgevoerd in edelhout. Voorts bevat ons gamma ook vinylparket en laminaat, welke de voordelen van vinyl of laminaat combineren met het prachtige uiterlijk van parket. Om te weten te komen welk type parket het meest geschikt is voor jouw project, kan je ons steeds vrijblijvend contacteren of bezoek onze toonzaal om inspiratie op te doen voor jouw ideale parket! Wanneer je graag een uitgebreid advies wilt over het parket raden wij aan om even een afspraak in te plannen, dan staat er een adviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Parket inspiratie opdoen in onze toonzaal

In de Serry toonzaal vind je onze presentatie aan vloervlakken van 4m². Hier krijg je een veel betere impressie van de kleurnuances en de houtselectie van de verschillende soorten parket. Op deze manier wordt het ook veel makkelijker om voor jezelf een beeld te vormen van het afgewerkte resultaat zoals het er bij jou thuis zal uitzien. Bovendien wordt onze collectie regelmatig aangevuld met onder andere enkele prachtige eiken parketvloeren en een schitterende bamboe parketvloer.