Onze werkwijze

Maatwerk in huis, dat is steeds out of the box denken. En laat dat net nu onze specialiteit zijn. Van wild idee tot tastbaar pièce unique in je interieur, wij begeleiden je in elke fase van het proces. Hoe we dat doen, leggen we graag in enkele stappen uit.
You name it, we make it!

 

1. Toonzaalbezoek

Uniek op maat gemaakte oplossingen kunnen verder gaan dan alleen trappen, douchebakken en vensterbanken. Heb je een idee voor een op maat gemaakt product? Fantastisch! Houd dat idee in gedachten en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Tijdens deze afspraak presenteer je jouw visie aan onze adviseur, die vervolgens samen met jou op zoek gaat naar de meest geschikte materialen. Voor een nog grotere selectie aan mogelijkheden nodigen wij je uit om ons maatwerkatelier, op slechts 500 meter afstand van Serry, te bezoeken. Hier kan je volledig ondergedompeld worden in de wereld van uniek maatwerk!

werkwijze1

 

2. Offerte

Klaar om jouw ideale product te creëren? Geweldig! Onze verkoopadviseur staat klaar om je te helpen. Met alle relevante informatie tot zijn beschikking, zal de verkoopadviseur een offerte voor je opstellen. Deze offerte zal een gedetailleerd overzicht bevatten van de keuzes die je hebt gemaakt.

 

3. Opmeting

Ben je tevreden met de offerte die je hebt ontvangen? Dan is het nu tijd om de beschikbare ruimte op te meten. We zullen contact met je opnemen om een afspraak te maken bij jou thuis. Frans, onze opmeter, zal langskomen om de opmeting met de grootste precisie uit te voeren.

 

4. Productietekening

Er wordt een productietekening opgesteld op basis van de offerte en metingen die zijn gedaan. Dit is een cruciale fase in het proces waarin jouw idee voor het eerst echt tot leven komt. De productietekening onthult gedetailleerd de vormen en afwerkingen van jouw ontwerp.

 

werkwijze2

5. Productie

Heb je de productietekening goedgekeurd? Dan begint het echte plezier pas! Met uiterste nauwkeurigheid gaan we aan de slag in ons maatwerkatelier. Van een ruwe plaat tot een verfijnd afgewerkt stuk, dankzij onze geavanceerde technologieën in het atelier wordt jouw project nu werkelijkheid.

 

6. Plaatsing

In deze fase mag je Fons, onze chauffeur, op een afgesproken tijdstip aan jouw deur verwachten. Tijd om het maatwerk te installeren! Onze plaatsers gaanvoorzichtig en nauwgezet te werk om het maatwerk vlekkeloos op zo'n plaatse te krijgen en netjes ad te werken.

werkwijze3
 

 

7. Dienst na verkoop

Onze service stopt natuurlijk niet bij het plaatsen. Ook voor het onderhoud en de nazorg van jouw maatwerk staan we je bij. In de Serry Shop begeleiden we je graag met het uitzoeken van de geschikte producten. Zo blift jouw maatwerk ook na jarenin topconditie!