Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.

Wandtegels

Ontdek onze collecties
 

Wandtegels van Serry

Wandtegels vind je bij Serry in diverse soorten en maten. Wandtegels zijn erg mooi om een ruimte in je woning te decoreren. Vooral in badkamers en keukens zijn wandtegels erg geliefd, maar ook in de woonkamer of slaapkamer kunnen wandtegels jouw woning een unieke uitstraling geven. Bij ons vind je een groot assortiment wandtegels in diverse kleuren en formaten. Veel van onze wandtegels zijn gedecoreerd met een prachtig patroon of een mooie structuur. Dankzij de vele opties is er altijd wel een wandtegel te vinden die perfect in jouw woning past. Combineren met verschillende kleuren en patronen is ook mogelijk om een unieke look te creëren! Dit type tegels kunnen perfect gecombineerd worden met de andere keramische tegels en de parketvloeren, maak jouw woondromen werkelijk met het complete assortiment van Serry Tegels.

 

Onze collectie wandtegels

Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een groot assortiment wandtegels. Onze klassieke Fez wandtegels zijn verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende kleurencombinaties. Hierdoor is er zeker een kleur te vinden die past bij jouw interieur! Naast klassieke tegels bieden wij ook wandtegels met een moderne uitstraling. Voor een bijzondere look kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Giselle wandtegels, de bijzondere vorm van deze tegels zorgt voor een authentieke look in huis. Veel van onze tegels zijn beschikbaar in diverse formaten. Bij het plaatsen van de tegels zijn er verschillende patronen mogelijk om de tegels in te plaatsen. Je kunt kiezen om de tegels in een verticaal of horizontaal patroon te plaatsen of je kunt verschillende patronen combineren!

 

Bezoek onze toonzaal

Wil je echt een goed beeld krijgen hoe keramische wandtegels tot zijn recht kunnen komen in jouw woning? Breng dan zeker een bezoekje aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je diverse belevingsboxen. In deze boxen hebben wij levensechte opstellingen van interieurs opgezet, waardoor je een goed beeld kunt krijgen hoe wandtegels eruit kunnen zien in jouw woning. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts je ook advies geven hoe je de wandtegels het beste kunt onderhouden. Om er zeker van te zijn dat er een expert voor je klaar staat tijdens het bezoek, raden wij aan om even een afspraak in te plannen. Wil je eerst meer informatie ontvangen alvorens je de toonzaal bezoekt? Neem dan contact met ons op of schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates over onze producten!

 

>