Het huidige politieke klimaat heeft gevolgen voor onze sector. Lees hier meer.

Stonelook

Ontdek onze collecties
 

Stonelook tegels van Serry

Stonelook tegels geven jouw woning een rustgevend en natuurlijk uiterlijk. Bij Serry in Boortmeerbeek vind je stonelook tegels in diverse soorten en maten, waardoor er altijd een type stonelook tegel te vinden is die perfect past bij jouw woning! Stonelook tegels worden gemaakt van gerenommeerd keramiek. Deze tegels zijn kras en slijt bestendigd en zijn onderhoudsvriendelijk in gebruik. Stonelook tegels passen in diverse interieurstijlen. Veel stonelook tegels zijn geïnspireerd op klassieke stenen zoals onze Cloud tegels die geïnspireerd zijn op de kasseien die vroeger als verbinding dienden tussen Parijs en Lyon. Hierdoor komen deze tegels mooi tot zijn recht in klassieke maar ook in moderne interieurstijlen. Veel van onze stonelook tegels zijn ook geschikt voor buiten, waardoor je ook je tuin een prachtig nieuw uiterlijk kan geven.

 

Onze collectie Stonelook tegels

Bij Serry vind je diverse typen stonelook tegels. Wij hebben onder andere tegels in de typen taican en kira. Hierdoor er altijd wel een type tegel te vinden is die perfect aansluit bij jouw interieur of bij jouw tuin. Al onze stonelook tegels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, waardoor de tegels zeker geschikt zullen zijn voor jouw woning. Een lichte tegel van een groot formaat laat een ruimte bijvoorbeeld groter ogen, waardoor stonelook tegels zeker ook geschikt zijn voor kleinere woningen.

 

Bezoek de toonzaal

Wil je een goed beeld krijgen hoe stonelook tegels eruit zullen zien in jouw woning? Kom dan zeker naar onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je belevingsboxen met levensechte opstellingen van interieurs. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe stonelook tegels eruit gaan zien in jouw woning. Tijdens een bezoek aan onze toonzaal adviseren je graag over welke type tegels het meest geschikt is voor jouw woning, onze experts kunnen je ook adviseren over welk onderhoud onze tegels nodig hebben. Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je onze toonzaal bezoekt? Neem dan zeker contact met ons op!