Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Betonlook

Ontdek onze collecties
 

Betonlook Tegels van Serry

Betonlook tegels zijn tegels die hun recht komen in verschillende interieurstijlen. Betonlook tegels komen mooi tot zijn recht in industriële interieurs, maar ook in andere interieurstijlen komen betonlook tegels prachtig tot zijn recht. Door de robuuste uitstraling van de tegels worden de contrasten tussen verschillende materialen extra uitgelicht. Hierdoor zullen andere elementen van je interieur zoals je meubilair en je deuren en ramen extra tot zijn recht komen. Betonlook tegels zijn dus ook erg mooi in een klassiek interieur. Met de stoere uitstraling van de tegels creeër je een groot contrast met bijvoorbeeld klassieke houten meubelstukken. Wanneer je houdt van een modern interieur dan helpen betonlook tegels om deze stijl extra te benadrukken.

 

Assortiment Betonlook Tegels

Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een groot assortiment met verschillende typen betonlook tegels. Wij bieden verschillende typen in deze stijl, zoals onze impulse, ascia en talcotegels. Onze tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten (afhankelijk van de collectie), hierdoor kun je zeker betonlook tegels vinden die perfect aansluiten bij je interieur. Tegels in een lichte kleur zorgen bijvoorbeeld warme sfeer en een tegel in een groot formaat zorgen er voor dat een kamer groter oogt. 

 

Bezoek de toonzaal

Wil je zien hoe betonlook tegels tot hun recht kunnen komen in jouw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je diverse opstellingen waarin betonlook tegels tot hun recht komen in diverse levensechte belevingsboxen. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe de tegels eruit gaan zien in jouw woning. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts je adviseren over welke tegels het beste passen bij jouw interieur en hoe je deze tegels moet onderhouden. Eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van betonlook tegels? Neem dan zeker contact met ons op!