Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Projecttegels

Ontdek onze collecties
 

Projecttegels van Serry

Projecttegels zijn mooie keramische tegels die geschikt zijn voor diverse ruimtes in jouw woning. Onze projecttegels staan prachtig in diverse interieurstijlen. Ze passen erg mooi in een modern interieur maar ook in een klassiek interieur komt jouw meubiliar mooi tot zijn recht dankzij onze projecttegels. Naast dat projecttegels geschikt zijn voor in huis, zijn veel van deze budget tegels ook geschikt voor jouw tuin. Zo geef je met een klein budget jouw tuin en woning een complete make-over!

 

Onze collectie projecttegels

Bij Serry vind je een groot assortiment projecttegels. Wij bieden projecttegels in diverse stijlen zoals onze PolvereAscia en Stream tegels. Al onze tegels zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. Hierdoor is er altijd wel een tegel te vinden die perfect past in jouw woning of tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse kleuren en formaten te combineren waardoor je een unieke look kan creëren voor in jouw huis of op jouw terras. 

 

Kom naar onze toonzaal

Tijdens een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek kun je een goed beeld krijgen hoe projecttegels tot zijn recht zullen komen in jouw woning. In onze toonzaal hebben wij belevingsboxen gemaakt In deze belevingsboxen vind je realistische opstellingen van terrassen en woningen waarin onze projecttegels in gebruikt worden. Zo kan je een goed idee krijgen hoe projecttegels eruit kunnen zien in jouw woning of tuin. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze expert je ook adviseren over het plaatsen van de tegels en het onderhoud aan de tegels. Wanneer je van te voren een afspraak maakt, staat er sowieso een expert klaar die je te woord kan staan. Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je de toonzaal bezoekt? Neem dan contact met ons op!