Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.
 

Tegel onderhoud van Serry

Naast ons uitgebreide assortiment keramische tegels, vind je bij Serry ook diverse producten om jouw tegels te onderhouden. Door de tegels regelmatig te onderhouden blijven ze extra lang mooi en kun je heel lang blijven genieten van de tegels. In onze Serry.Shop vind je diverse producten die je kunt gebruiken om jouw tegels in topconditie te houden. Keramische tegels zijn erg gemakkelijk te onderhouden. Wel is het bij keramische tegels belangrijk om deze na de plaatsing regelmatig te reinigen en te ontvetten. In onze assortiment vind je diverse tegel onderhoud producten van lithofin die je kunt gebruiken voor het normale reinigen en onderhouden van jouw vloertegels. Daarnaast hebben wij sterke ontvettende reinigers voor een periodieke schrobbeurt om jouw tegels weer terug te brengen in hun originele staat.

Aangezien onze wandtegels vaak geplaatst worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer, hebben wij speciale producten om kalkaanslag en schimmel op de tegels te verwijderen. Daarnaast is het belangrijk om de tegels regelmatig te reinigen, zo blijven jouw tegels er als nieuw uitzien en kun je van de tegels blijven genieten!

 

Advies nodig?

Tijdens een bezoek aan de Serry.Shop kunnen onze experts je adviseren welke producten geschikt zijn voor jouw tegelvloer of tegelwand en kunnen zij je adviseren hoe je de producten moet gebruiken. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor advies over het onderhoud aan jouw tegels. Daarnaast krijg je regelmatig informatie over onze (nieuwste) producten in de nieuwsbrief!