Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.
 

Waarom is parket onderhoud belangrijk?

Een parketvloer kan ontzettend lang meegaan, maar hiervoor moet deze wel goed onderhouden worden. Er wordt geleefd op uw parketvloer waardoor de beschermlaag eraf gaat en er vocht en vuil op de vloer komt. Het is zonde als uw mooie parket er hierdoor na een poos minder mooi uit gaat zien. Om deze reden is het van belang uw parket goed te onderhouden en schoon te maken. Wij helpen u daarom graag met tips en producten voor dit onderhoud om zo lang en veel mogelijk van uw parket te kunnen genieten.

 

Tips voor onderhoud van parket

Het onderhoud van parketvloeren verschilt tussen geolied parket en gelakt parket. Voor beide soorten parket is het voor wekelijks onderhoud voldoende om droog schoon te maken met behulp van een bezem of stofzuiger. Voor meer uitgebreid regelmatig onderhoud is het bij geolied parket ook mogelijk om met de Osmo Spray-mop uw vloer snel schoon te maken. Iedere parketvloer heeft daarnaast ook periodiek onderhoud nodig. De regelmaat hiervan kan verschillen tussen 1 tot 4 keer per jaar, afhankelijk van het soort parket. Hiervoor kan conditioner, onderhoudswas of vloer polish gebruikt worden. Met dit periodieke onderhoud wordt de vloer weer mooi glanzend en beschermd tegen slijtage. 

 

Onderhoudsproducten bij Serry.Shop

Alle benodigde onderhoudsproducten voor uw parketvloer zijn verkrijgbaar bij Serry.Shop. Dit is de shop op de benedenverdieping van Serry in Boortmeerbeek. Als u onze shop bezoekt kunnen experts u meer advies geven over het onderhoud van uw parketvloer en welke producten u hierbij nodig heeft. Het is ook mogelijk om meer informatie te ontvangen over onderhoud van uw parket voordat u de shop bezoekt. Neem hiervoor contact met ons op en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden!