Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Terras

Ontdek onze collecties
 

Terras tegels van Serry

In ons keramische tegels assortiment vind je diverse prachtige tegels voor buiten. Met onze terras tegels geef je jouw tuin een prachtige nieuwe uitstraling. Onze terras tegels staan prachtig op het terras van jouw tuin. Zo kun je op een mooi terras genieten van een heerlijke lunch of barbecue in de tuin. Heb je de luxe van een eigen zwembad in de tuin of ben je een eigen zwembad aan het aanleggen? Maak dan jouw zwembad af met onze terras tegels. Zo is het hele plaatje compleet! Veel van onze terras tegels zijn geschikt voor zowel binnenshuis als in de tuin. Hierdoor is het mogelijk om de tegels in jouw huis door te trekken tot in je tuin en zo een extra grote ruimte te creëren.

 

Ons assortiment Terras tegels

Bij Serry vind je een groot assortiment terras tegels. Wij hebben terras tegels in diverse stijlen. Zo staan onze Eternal Outdoor tegels erg mooi in zowel grote als kleine tuinen. Heb je een zwembad in je tuin en wil je deze een natuurlijke uitstraling geven met tegels in een houtlook stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor onze Costosa Outdoor tegels. Al onze tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren en formaten te combineren, hierdoor kun je een uniek terras creëren voor in jouw tuin of bij jouw zwembad.

 

Bezoek onze toonzaal!

Wil jij een goed beeld hoe onze terras tegels eruit kunnen zien in jouw woning? Kom dan zeker naar onze toonzaal in Boortmeerbeek! In onze toonzaal hebben wij diverse belevingsboxen opgesteld. In deze belevingsboxen vind je levensechte opstellingen van tuinen en terrassen. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe onze terras tegels er uit zullen zien in uw tuin. Tijdens een bezoek kunnen onze expert je adviseren over het plaatsen van de tegels en hoe je de tegels het beste kunt onderhouden. Wil je eerst meer informatie ontvangen over de mogelijkheden wat betreft terras tegels? Neem dan zeker contact met ons op!