Natuursteen van Serry

Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een ruim aanbod aan allerlei soorten natuursteen voor de meest diverse toepassingen. Wanneer we het hebben over natuursteen, hebben we het in feite over allerlei verschillende steensoorten. "Natuursteen" is immers een overkoepelende term voor soorten als marmer, graniet, arduin, en nog veel meer. Al deze soorten worden in de natuur gevormd en vervolgens bewerkt, waardoor ze perfect gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld vloer-, wand- en terrastegels. Natuursteen is een natuurlijk product, waardoor elke tegel uniek zal zijn.

 Hier vind je meer informatie over het onderhoud.

Verschillende soorten natuursteen

De meest bekende soorten natuursteen zijn graniet, marmer en arduin (blauwe hardsteen). Elk van deze steensoorten heeft andere eigenschappen. Vraag tijdens een bezoek aan de toonzaal gerust advies aan een van onze verkopers of vakmannen, om te weten te komen welk type natuursteen het meest geschikt is voor jouw project. Daarenboven is niet enkel de steensoort belangrijk maar ook de afwerking van de natuursteen belangrijk. Deze zal namelijk verschillen naargelang de beoogde toepassing.

Toepassingsgebieden van natuursteen

Welke steensoort je ook kiest: natuursteen is een erg duurzaam en bovendien tijdloos materiaal. Zowel voor binnen als voor buiten zijn natuursteen tegels dan ook een ideale keuze. Zo kunnen natuursteen vloeren perfect geïntegreerd worden in elke interieurstijl, terwijl natuursteen wandtegels je keuken of badkamer een unieke uitstraling zullen geven. Om je tuinbeleving helemaal compleet te maken kan je ten slotte ook kiezen voor prachtige natuursteen terrastegels. Daarenboven vind je natuursteen tegels in diverse formaten, zodat ze zich letterlijk overal naadloos inpassen.

Bezoek onze toonzaal en vind de natuursteen van je dromen

Natuursteen biedt als het ware een eindeloze bron van inspiratie In de toonzaal van Serry vind je een uitgebreid gamma aan terras-, wand- en vloertegels. In de toonzaal vind je diverse steensoorten, talloze afwerkingsmogelijkheden, verschillende formaten. De uitgebreide collectie van Serry biedt voor ieder wat wils. Kom ons aanbod bekijken in onze toonzaal, hier staat ons team voor je klaar. Breng dus zeker een bezoekje aan onze toonzaal!