Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Terrazzolook

Ontdek onze collecties
 

Terrazzolook tegels van Serry

Terrazzolook tegels zijn steeds meer in opkomst. Terrazzolook tegels kenmerken zich door het gespikkelde uiterlijk. Elke terrazzolook vloer zit er anders uit door dat het mogelijk is om eindeloos te combineren met de kleuren en formaten van de steenfragmenten die in de tegels verwerkt zijn. Hierdoor is elke terrazzolook tegelvloer uniek en kun je altijd een tegel vinden die perfect op jouw wensen aansluit. Het gespikkelde uiterlijk van de terrazzolook tegels geeft jouw woning een gezellige uitstraling en jouw meubilair komt mooi tot zijn recht met deze tegels! Deze keramische tegels zorgen ervoor dat je elke dag kunt genieten van een sfeervolle woning die je maar blijft verbazen.

 

Ons assortiment Terrazzolook Tegels

Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een divers assortiment terrazzolook tegels. Zo hebben wij terrazzolook tegels in de stijl Villa Italia, Artist en Kamenko. Al onze tegels hebben hun eigen unieke kenmerken. Zo zijn onze tegels verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen en kun je bij veel van onze tegels kiezen tussen een matte of een glanzende afwerking. Hierdoor zijn er altijd wel Terrazzolook tegels te vinden die perfect past in jouw interieur. Naast dat Terrazzolook erg mooi staan in jouw woning, geven ze ook een winkel of een horecagelegenheid een prachtige luxe uitstraling. Onze Artist Terrazzolook Tegels zijn ook geschikt voor buiten, hiermee geef je ook jouw tuin een mooie nieuwe look.

 

Bezoek onze toonzaal

Wilt je een goed beeld krijgen hoe terrazzolook tegels tot zijn recht komen in jouw woning of tuin? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal hebben wij diverse levensechte belevingsboxen staan, hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe de tegels eruit zullen zien in jouw huis. Tijdens een bezoek aan kunnen onze experts je adviseren over welke tegels het beste bij jouw woning passen en wat je kunt doen om de tegels in topconditie te houden. Voor een uitgebreid advies raden wij om even een afspraak in te plannen met een van onze experts. Zij zullen dan voor je klaar staan om al je vragen te beantwoorden. Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je een bezoek brengt aan de toonzaal? Neem dan zeker contact met ons op!