Blog

Voor alle wist-je-datjes
Card image cap
Welkom in de nieuwe toonzaal
De uitbreiding van onze nieuwe toonzaal kan niet ongemerkt voorbij gaan! Op 12 maart '24 hostte we een feestelijke opening voor onze professionele klanten. Met een hapje en drankje ontdekten ze onze nieuwe terraszones en de nieuwe grote platen collectie. Neem alvast een kijkje in deze blogpost!
Card image cap
De 3 favorieten van Joke
Wie al eens naar Serry gebeld heeft, kent ongetwijfeld de warme stem van Joke. Ze is al meer dan tien jaar een belangrijke schakel binnen het Serry team en heeft dan ook al veel collecties de revue zien passeren. Joke kreeg de uitdaging om haar drie favoriete collecties te selecteren.
Card image cap
In 5 stappen naar een nieuw terras
Is jouw terras dringend aan vernieuwing toe? Het is het ideale moment om jouw terrastegels bij Serry te bestellen zodat jij tegen de zomermaanden optimaal van het zonnetje kan genieten. Maar hoe begin je daar nu aan? Stap voor stap begeleiden we jou van een leuk idee tot een concreet plan!
Card image cap
De 3 favorieten van Wim
Wim Clynhens is al tien jaar een vaste waarde binnen het Serry team. Je kent hem niet alleen als verkoopadviseur, hij staat klanten ook met raad en daad bij als technisch adviseur en maatwerkexpert. Hoog tijd om te weten te komen wat zijn favoriete collecties zijn!
Card image cap
Tijd voor een nieuw terras!
Voel je het al kriebelen om in de zomer weer gezellig buitenshuis te vertoeven, maar is je terras eerst aan vernieuwing toe? Dan is het hoog tijd om aan de slag te gaan! We begeleiden je graag bij het kiezen van terrastegels.
Card image cap
Nieuwe feature in de toonzaal
Wie onze toonzaal al eens bezocht heeft, is ongetwijfeld bekend met onze folders. Sinds kort valt er ook een nieuwe feature op te ontdekken. Via een QR-code kan je alle info over je favoriete collectie (inclusief prijzen!) nu ook online raadplegen.