Maak een afspraak

Het huidige politieke klimaat heeft gevolgen voor onze sector. Lees meer.

Blog

Voor alle wist-je-datjes
Card image cap
Tijd voor een nieuw terras!
Voel je het al kriebelen om in de zomer weer gezellig buitenshuis te vertoeven, maar is je terras eerst aan vernieuwing toe? Dan is het hoog tijd om aan de slag te gaan! We begeleiden je graag bij het kiezen van terrastegels.
Card image cap
Nieuwe feature in de toonzaal
Wie onze toonzaal al eens bezocht heeft, is ongetwijfeld bekend met onze folders. Sinds kort valt er ook een nieuwe feature op te ontdekken. Via een QR-code kan je alle info over je favoriete collectie (inclusief prijzen!) nu ook online raadplegen.
Card image cap
The perfect little tile
Nu 2021 op z’n einde loopt, blikken we graag terug naar onze favorieten van het afgelopen jaar. Onze absolute nummer één in de categorie wandtegels? Dat is ongetwijfeld de Riccio collectie. Reden te meer om een blogbericht te wijden aan deze prachtige collectie.
Card image cap
De laatste winnaars zijn bekend!
Yoeri en Karina ruilen binnenkort hun ruime gezinswoning in voor een compactere nieuwbouwwoning. Ze vonden niet alleen de tegels van hun dromen, hun bezoek aan onze toonzaal leverde ook nog eens een fantastische prijs op.
Card image cap
Steven wint de tweede ballonvaart!
Binnenkort verhuizen Steven en zijn partner naar hun nieuwbouwwoning. Naast het leuke vooruitzicht van een nieuwe woning, kunnen ze nu ook uitkijken naar een ballonvaart met twee. Wij trokken begin september naar Herent om de cheque te overhandigen.
Card image cap
Lianne wint de eerste ballonvaart!
Lianne kwam in april langs om haar badkamer in een nieuw jasje te steken. Voor haar vloer- en wandtegels koos ze voor Serry. Haar offerte leverde haar niet alleen de badkamer van haar dromen op, ze kwam ook nog eens als winnaar van de eerste ballonvaart uit de bus!