Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Mozaïek en Decor

Ontdek onze collecties
 

Mozaïek en Decor Tegels

Mozaïek en Decor tegels van Serry zijn de perfecte tegels om mooie details toe te voegen aan jouw woning. Met Mozaïek en Decor tegels kun je prachtige patronen creëren die jouw interieur een unieke uitstraling geven. Bij Serry vind je een groot assortiment mozaïek en decor tegels in diverse kleuren en patronen, deze tegels staan erg mooi in combinatie met de andere keramische tegels uit ons assortiment. Bij veel van onze tegels heb je de keuze uit verschillende afmetingen en je kunt verschillende tegels combineren om zo een eigentijdse look te creëren voor in jouw woning.

 

Onze collecties

Ons assortiment bestaat uit diverse tegels in verschillende stijlen. Zo kun je altijd een soort mozaïek en decor tegel vinden die perfect past in jouw interieur. Wij hebben tegels in diverse patronen en afmetingen waardoor er altijd wel een soort tegel te vinden is die jouw interieur helemaal compleet maakt! Bijzondere tegels uit onze collectie zijn bijvoorbeeld de Menti Decor tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in varianten waar schilderachtige planten en bloemen op verwerkt zijn, dit geeft direct een klassieke en sfeervolle uitstraling. 

 

Kom naar onze toonzaal!

Wil je echt een goed beeld krijgen hoe mozaïek en decor tegels zullen staan in jouw woning? Kom dan zeker een keer naar onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je meerdere belevingsboxen waar we levensechte opstellingen van interieurs hebben gemaakt. In deze belevingsboxen kun je een goed beeld creëren hoe onze tegels er uit zullen zien in jouw interieur. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts je ook adviseren over hoe je de mozaïek en decor tegels het beste kunt onderhouden. Maak voor je bezoek even een afspraak via onze website, dan staat er gegarandeerd een expert voor je klaar om je van advies te voorzien. Het is ook mogelijk om eerst meer informatie te ontvangen voordat je de toonzaal bezoekt, hier voor kun je contact met ons opnemen  of schrijf je in voor de nieuwsbrief om regelmatige updates van Serry te ontvangen!