Bezoek onze Serry.Shop

Bij Serry in Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant) vind je een ruim assortiment aan keramische tegelstegels in natuursteen en parket . Op de benedenverdieping bevindt zich tevens een bouwshop van ruim 700m². Deze shop biedt een uitgebreid aanbod aan producten voor het onderhoud van vloeren, gereedschappen en plaatsingsmaterialen, en tevens verschillende "smart solutions". Slimme technische oplossingen voor tal van specifieke plaatsings- of verwerkingsproblemen. Ga je zelf vloer leggen in je woning, of ben je een professionele plaatser? Dan is onze shop zeker een bezoek waard! We geven je hier alvast een kort overzicht van wat de Serry.Shop zoal te bieden heeft.

 

Op zaterdag is de Serry Shop uitsluitend open in de voormiddag van 10.00 tot 12.00 uur.

 
 
 
 

In ons gamma technieken vind je tegellijm, parketlijm, epoxyvoegsel en kleurvoegsel, siliconen, montagelijm, afdichtingskitten,tile level systemvoor het plaatsen van groot-formaat tegels, betegelbare bouw- en doucheplaten(Lux), douchegoten, klokputten, drainagegoten, polyestergoten, vochtschermen,kerdi-mat, trobamat,ontkoppelingsmatten,drainagematten, oplossingen voor terrassen, afdekprofielen, stopprofielen, decoratieve profielen, vloermatkaders en vloermatten,vloerverwarming Bekotec Therm (Schlüter Systems).

 

In ons gamma gereedschappen vind je zaagtafels, tegelsnijders, diamantschijven, schuur- en polijstschijven, hamers, beitels, kroonboren, diamantboren, emmers, lijmspanen, voegspanen, sponzen, knie-gehoor-oog-handbescherming, voegkoord, voegkruisjes, vouwmeters, potloden.

 

Ook voor onderhoudsproducten kun je bij ons terecht: Voor het verwijderen van cementsluier en voegselresten, onderhoud van natuursteen en keramische tegels, behandeling en onderhoud van parket, fineerparket, vinylparket, laminaat en het behandelen van werkbladen. Tevens verdelen we de producten "Wondersteen" en "Wonderpolish" van J&R. Deze producten kunnen een oplossing bieden voor een aantal specifieke schoonmaakproblemen.

 
 
 
 
 
CarroDrain ontwikkelde een douchegoot volledig vanuit de logica van de vloerder/tegelzetter. Zo kon CarroDrain tegemoet komen aan de grootste behoefte op het vlak van douchedrains: een douchegoot die zou uitblinken in eenvoud. Eenvoud in de plaatsing en vooral eenvoud qua waterdichting. De CarroDrain is simpelweg in de mortel te plaatsen en vervolgens af te dichten met de oranje Kerdi-doek en flexlijm. De aansluiting op de afvoerbuizen gebeurt met steekmoffen met een ingebouwde rubberen ring. De plaatser hoeft dus zelfs geen afvoerbuizen aan mekaar te lijmen. Gewoon in mekaar schuiven en klaar is kees.
 

 
 
 
 
 
Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek,       kunst- en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen.
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek, kunst- en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen:
 

 
 
 
 
 
LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen       hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness.
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness. Hun zwaartepunten liggen op het vlak van: wandbekledingen, bodemopbouw, uitbouw van badkamersevenals individuele wellness-complexen. De mogelijkheden die het dragend hardschuimelement biedt, zijn nagenoeg onbegrensd en dus zijn er aan de wensen van klanten nauwelijks grenzen gesteld.
 

 
 
 
 
 

Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Meer dan eens lopen zij voorop bij de introductie van nieuwe ontwikkelingen in de bouw: materialen in de ruwbouwfase, voor het pleisteren en tegelen van wanden of het egaliseren en leggen van vloeren. Voor alles wat u nodig heeft, biedt Omnicol een adequate oplossing.

 

 • Bereken hier de benodigde hoeveelheid lijm.  
 • Bereken hier de benodigde hoeveelheid voegsel. 
 

 
 
 
 
 
Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn.
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Je kunt je vloer droog reinigen met de speciale Quick-Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de doek een beetje vochtig maken. De Quick-Step Onderhoudskit is praktisch en makkelijk te gebruiken. Hij omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakproduct. Je kunt de doek droog of lichtjes vochtig gebruiken.
 

 
 
 
 
 

RUBI® beschikt over alle gereedschappen, machines en accessoires die de vakman nodig heeft voor een goede uitvoering van perfecte en ambitieuze bouwprojecten. In de RUBITOOLS® reeks met machines en handgereedschappen voor de bouw vindt u een uitgebreid aanbod van tegelsnijplanken, knippers voor bouwmaterialen, handgereedschappen, boorgereedschappen, nivellerings- en meetsystemen, elektrische tegelzaagmachines, slijpers, muurfrezen, epoxymortelgardes, schoonmaakmachines en gereedschappen en toebehoren voor machines.

 
 

 
 
 
 
 
Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE - het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen - tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren.
 
 
 
 
 
Hout is een natuurproduct. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk. Volgens deze filosofie werkt WOCA Denmark al ruim 30 jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging. Met hart voor het milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment vervaardigd. De op elkaar afgestemde producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.