Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.
 

Vloer benodigdheden bij SerryShop

Naast een toonzaal voor inspiratie voor tegels, natuursteen en parket, heeft Serry op de benedenverdieping ook een bouwshop van ruim 700m². In de Serry.Shop vindt je alle benodigdheden voor onderhoud van vloeren en voor het plaatsen van de verschillende vloeren. Als je een vloer van Serry gaat plaatsen of laten plaatsen is het dus zeker een goed idee om ook een kijkje te nemen in de Serry.Shop. Onderhoud is ontzettend belangrijk om lang van je vloer te kunnen genieten. Daarnaast hebben we verschillende slimme technische oplossingen voor verschillende plaatsingsproblemen. Ga je zelf vloer leggen in je woning, of ben je een professionele plaatser? Dan is onze shop zeker een bezoek waard! We geven je hier alvast een kort overzicht van wat de Serry.Shop zoal te bieden heeft.

 

Vloer plaatsen: producten en gereedschappen

Voor het plaatsen van vloeren verkoopt Serry.Shop verschillende handige producten en gereedschappen. Zo vindt je er producten zoals tegellijm, parketlijm en montagelijm om de vloeren te bevestigen. Ook kun je epoxyvoegsel en kleurvoegsel kopen om de voegen op te vullen na het plaatsen van de vloer. Voor de badkamer zijn ook verschillende producten beschikbaar zoals betegelbare doucheplaten en douchegoten. Voor het plaatsen van vloeren heb je ook gereedschappen nodig. Om alles goed op maat te maken kun je bij SerryShop zaagtafels, tegelsnijders en diamantschijven kopen. Ook zijn kleinere, maar wel nodige, gereedschappen te krijgen zoals kroonboren, beitels en lijmspanen. Bij Serry kun je terecht voor alle benodigdheden voor je projecten in huis met tegels, natuursteen of parket.

 

Vloer onderhoud

Na het plaatsen van je vloeren is het uiteraard heel belangrijk om deze goed te onderhouden. Zo zijn er verschillende producten verkrijgbaar om direct na het plaatsen eventuele cementsluier en voegselresten te verwijderen. Voor onderhoud van tegels hebben we enkele producten die de tegels in topconditie houden. Het onderhoud kost niet veel werk, maar het is wel belangrijk om regelmatig de tegels te reinigen en ontvetten om de tegels mooi te houden. Ook voor het onderhoud van natuursteen zijn er bij Serry.Shop speciale producten te krijgen. Als laatste is ook parket onderhoud erg belangrijk, aangezien parket minder goed kan tegen vocht en vuil. Alle benodigde producten voor dit onderhoud zijn verkrijgbaar bij Serry.Shop en u kunt ook nog advies krijgen van onze experts zodat u goed weet welke producten nodig zijn.

Heb je vragen over plaatsen of onderhoud van vloeren en welke producten je hiervoor nodig hebt? Kom langs bij Serry.Shop of neem contact met ons op!

 
 
 
 
 
carrodrain
 
 
CarroDrain ontwikkelde een douchegoot volledig vanuit de logica van de vloerder/tegelzetter. Zo kon CarroDrain tegemoet komen aan de grootste behoefte op het vlak van douchedrains: een douchegoot die zou uitblinken in eenvoud. Eenvoud in de plaatsing en vooral eenvoud qua waterdichting. De CarroDrain is simpelweg in de mortel te plaatsen en vervolgens af te dichten met de oranje Kerdi-doek en flexlijm. De aansluiting op de afvoerbuizen gebeurt met steekmoffen met een ingebouwde rubberen ring. De plaatser hoeft dus zelfs geen afvoerbuizen aan elkaar te lijmen. Gewoon in elkaar schuiven en klaar is kees.
 
 
 
 
 
Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek,       kunst- en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen.
 
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
Het aanbod van speciale producten voor het reinigen, beschermen en onderhouden van keramiek, kunst- en natuursteen is opgedeeld in de volgende productlijnen:
 
 
 
 
 
LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen       hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness.
 
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim en de verdere verwerking tot producten voor de markt van de bouw, het sanitair en de wellness. Hun zwaartepunten liggen op het vlak van: wandbekledingen, bodemopbouw, uitbouw van badkamersevenals individuele wellness-complexen. De mogelijkheden die het dragend hardschuimelement biedt, zijn nagenoeg onbegrensd en dus zijn er aan de wensen van klanten nauwelijks grenzen gesteld.
 
 
 
 
 
omnicol
 
 

Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Meer dan eens lopen zij voorop bij de introductie van nieuwe ontwikkelingen in de bouw: materialen in de ruwbouwfase, voor het pleisteren en tegelen van wanden of het egaliseren en leggen van vloeren. Voor alles wat u nodig heeft, biedt Omnicol een adequate oplossing.

 

 • Bereken hier de benodigde hoeveelheid lijm.  
 • Bereken hier de benodigde hoeveelheid voegsel.
 
 
 
 
 
Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn.
 
Bekijk het productgamma. Klik op het logo.
Quick-Step vloeren zijn gemaakt om niet alleen mooi maar ook onderhoudsvriendelijk te zijn. Je kunt je vloer droog reinigen met de speciale Quick-Step microvezeldoek. Voor een grondigere reiniging kun je de doek een beetje vochtig maken. De Quick-Step Onderhoudskit is praktisch en makkelijk te gebruiken. Hij omvat een mophouder met verstelbare steel, een wasbare microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakproduct. Je kunt de doek droog of lichtjes vochtig gebruiken.
 
 
 
 
 
rubi
 
 

RUBI® beschikt over alle gereedschappen, machines en accessoires die de vakman nodig heeft voor een goede uitvoering van perfecte en ambitieuze bouwprojecten. In de RUBITOOLS® reeks met machines en handgereedschappen voor de bouw vindt u een uitgebreid aanbod van tegelsnijplanken, knippers voor bouwmaterialen, handgereedschappen, boorgereedschappen, nivellerings- en meetsystemen, elektrische tegelzaagmachines, slijpers, muurfrezen, epoxymortelgardes, schoonmaakmachines en gereedschappen en toebehoren voor machines.

 
 
 
 
 
schlueter-systems
 
 
Schlüter-Systems heeft een assortiment van meer dan 10.000 in de praktijk beproefde systeemoplossingen voor de plaatsing van tegels en natuursteen. Van Schlüter®-SCHIENE - het originele afsluitprofiel voor vloerbekledingen - tot volledige verwarmde, klimaatregelende tegelvloeren.
 
 
 
 
 
box-sizing-paddings
 
 
Hout is een natuurproduct. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk. Volgens deze filosofie werkt WOCA Denmark al ruim 30 jaar heel bewust aan de ontwikkeling en verbetering van effectieve producten voor houtverzorging. Met hart voor het milieu werd uit natuurlijke grondstoffen een compleet assortiment vervaardigd. De op elkaar afgestemde producten voor de bescherming van hout, binnen en buiten, zijn hiervan het resultaat.

 

 

 

Informatieaanvraag over toebehoren