Onze toonzaal is gesloten op maandag 20 mei.

Marmerlook

Ontdek onze collecties
 

Marmerlook Tegels van Serry

Marmerlook tegels geven jouw woning de karakteristieke uitstraling van marmer zonder het onderhoud van een marmeren vloer! Marmerlook tegels zijn geschikt voor elke interieurstijl, van modern tot klassiek. Bij Serry Tegels vind je een ruim assortiment marmerlook tegels, hierdoor is er zeker een tegel te vinden die past bij jouw interieur. Door te kiezen voor marmerlook tegels komen jouw meubels extra mooi tot hun recht en geven de tegels jouw woning een luxueuze uitstraling.

Ons assortiment Marmerlook Tegels

In ons assortiment keramische tegels vind je diverse soorten marmerlook tegels met een prachtig design. Deze tegels zijn zeer geschikt voor woningen maar kunnen zeker ook gebruikt worden in openbare gebouwen zoals winkels of horecagelegenheden. Wanneer je houdt van een artistieke uitstraling in huis kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Etoile & Bijoux marmerlook tegels. Deze tegels zullen een echte eyecatcher zijn in een ruimte vanwege de opvallende patronen die hierin verwerkt zijn. Liever een iets neutralere look? Ga dan voor de Travel marmerlook tegels, deze zijn erg mooi in de badkamer, maar kunnen zeker ook in andere ruimtes geplaatst worden.  

Kom naar onze toonzaal

Wil je een idee krijgen hoe marmerlook tegels eruit zullen zien in jouw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. Hier vind je diverse belevingsboxen met levensechte interieuropstellingen. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe meubels en andere onderdelen van je interieur tot zijn recht zullen komen in combinatie met marmerlook tegels. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts advies geven over welke marmerlook tegels het meest geschikt zijn voor jouw woning. Onze experts kunnen je ook adviseren over het onderhoud van jouw marmerlook vloer. Zeker weten dat er een expert beschikbaar zal zijn tijdens je bezoek? Dan raden wij aan om even een afspraak hiervoor in te plannen. Wil je regelmatig updates ontvangen van Serry? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief!