Marmerlook Tegels van Serry

Marmerlook tegels geven jouw woning de karakteristieke uitstraling van marmer zonder het onderhoud van een marmere vloer! Marmerlook tegels zijn geschikt voor elke interieurstijl. Zo kun je met marmerlook tegels jouw woning een modern uitstraling geven maar is het ook mogelijk om jouw woning een klassiek look te geven met een marmerlook vloer. Bij Serry vind je een ruim assortiment marmerlook tegels, hierdoor is er zeker een tegel te vinden die past bij jouw interieur. Door te kiezen voor marmerlook tegels komen jouw meubels extra tot hun recht en geven de tegels jouw woning een luxueuze uitstraling.

Ons Assortiment Marmerlook Tegels

Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een divers assortiment marmerlook tegels. Wij bieden verschillende typen marmerlook tegels zoals onze marbletimmel en marvel stone tegels. Al onze marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Het is ook mogelijk om kleuren en formaten te combineren, hierdoor kun je voor jouw woning een unieke uitstraling geven. 

Kom naar onze toonzaal

Wil je een idee krijgen hoe marmerlook tegels eruit zullen zien in jouw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. Hier vind je diverse belevingsboxen met levensechte interieuropstellingen. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe meubels en andere elementen van je interieur tot zijn recht zullen komen in combinatie met marmerlook tegels. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts advies geven over welke marmerlook tegels het meest geschikt zijn voor jouw woning. Onze experts kunnen je ook adviseren over het onderhoud van jouw marmerlook vloer. Wil je regelmatig updates ontvangen van Serry? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief!