Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Tegels van Serry

Ontdek onze tegels

 

Keramische Tegels van Serry

Keramische tegels voelen zich werkelijk overal thuis, of het nu gaat om een hypermoderne woonst, om een huis dat meer naar de landelijke stijl neigt, of om een klassieke woning. De tegels zijn Serry zijn een uitstekende voor wie op zoek is naar tegels voor binnen, maar kan je keramische tegels eveneens perfect gebruiken voor je terras of balkon. Bovendien bieden we ook een groot aantal wandtegels om je keuken, badkamer of toilet tot in de details af te maken. Onze keramische tegels beschikken dan ook over een heleboel positieve eigenschappen waar we je graag meer over vertellen wanneer je een bezoek brengt aan onze toonzaal in Boortmeerbeek.

 

De vele voordelen van keramische tegels

Door hun stevige basis van gebakken klei zijn keramische tegels een erg duurzaam materiaal. Bij Serry Tegels in Boortmeerbeek vind je een ruim assortiment vloertegels, wandtegels en terrastegels. Extra troeven van keramische tegels zijn bovendien dat ze makkelijk te onderhouden zijn, en door hun veelzijdigheid passen ze in elk interieur. In ons assortiment zijn bijvoorbeeld Betonlook tegels te vinden, die een stoere look geven aan jouw woning. Liever een speelse uitstraling? Neem dan zeker een kijkje bij onze Terrazzolook tegels voor prachtige, unieke tegels. Het is wel belangrijk dat je voor elke toepassing de juiste tegels kiest, maar daar kunnen wij u zeker bij helpen! Bij een bezoek aan onze toonzaal kunnen wij u adviseren welke tegels geschikt zijn voor binnen en welke geschikt zijn voor buiten. Zo zijn wandtegels uitsluitend geschikt voor de bekleding van muren. 

 

Tegels voor ieders smaak en budget

Ben je op zoek naar de ideale tegels voor jouw woning? Dan helpen wij je met plezier bij je zoektocht! Samen met jou doorspitten we ons aanbod van design tegels, keramisch parketmozaïek enzovoort, om uiteindelijk dé tegels te vinden die aan al jouw wensen voldoen. Daarnaast bieden wij ook Projecttegels. Deze beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Afhankelijk van hun beoogde toepassing kunnen deze Projecttegels de perfecte oplossing bieden voor jouw project.

 

Bezoek onze toonzaal

Niet enkel de mooiste en meest kwalitatieve, maar ook de budget tegels vind je bij Serry in Boortmeerbeek. Wij bieden namelijk voor ieder wat wils, gaande van design tegels tot budget tegels. Ben jij dus op zoek naar de keramische vloertegels of wandtegels van je dromen, aarzel dan niet om onze toonzaal te bezoeken. Wil je liever eerst wat meer informatie? Geen probleem: je kan ons altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.