Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Parket

Ontdek onze collecties
 

Parketvloeren van Serry

Een parketvloer is een type vloer die niet uit de mode lijkt te raken. De unieke uitstraling van parket komt altijd tot zijn recht. Een parketvloer geeft een moderne woning een strakke look, maar is ook erg geschikt voor woningen met een klassieke inrichting. Welke stijl jouw woning ook heeft, een parketvloer laat jouw meubilair mooi tot zijn recht komen.

 

Ons assortiment parketvloeren

Serry Tegels in Boortmeerbeek biedt een ruime collectie parketvloeren van zowel massief en half massief parket. Massief parket bestaat uit massief vervaardigde planken van topkwaliteit. Half massief parket wordt samengesteld uit verschillende lagen parket waarbij alleen de toplaag bestaat uit edelhout. Ons ruim assortiment parket bestaat uit diverse soorten parketvloeren waarbij er vele mogelijkheden zijn voor kleur en de afwerking van het hout. Ons Bamboo parket is bijvoorbeeld beschikbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren en afmetingen! Kortom, de mogelijkheden van een parketvloer zijn eindeloos! Voor elke woning is er een mooie parketvloer te vinden.

 

Parket bekijken in onze toonzaal

In onze toonzaal in Boortmeerbeek vind je onze parketzone. In deze zone hebben wij diverse opstellingen gemaakt met onze parketvloeren, maar vind je ook voorbeelden van vloeren gemaakt met laminaat of vinyl. Toch liever een tegelvloer? Neem dan zeker een kijkje in ons uitgebreide assortiment met keramische tegels. Onze houtlook tegels hebben bijvoorbeeld de uitstraling van parket maar zijn gemaakt van stevige keramisch gesteente. Deze tegels zijn dus ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze expert je adviseren welke parketvloer het meest geschikt is voor jouw woning. Het is ook mogelijk om meer informatie te ontvangen over onze parketvloeren alvorens je de toonzaal bezoekt. Neem hiervoor contact met ons op en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden! Voor uitgebreid advies raden wij aan om even een afspraak in te plannen met een expert in onze toonzaal, wij helpen je graag!