Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. maandag 5/08.

Houtlook

Ontdek onze collecties
 

Houtlook tegels van Serry

Houtlook tegels geven jouw woning een natuurlijke en klassieke uitstraling. Houtlook tegels bieden alle voordelen van keramische tegels met de uitstraling van een houten vloer. Houtlook tegels zijn geschikt voor diverse ruimtes in jouw woning. Je kunt zelfs jouw badkamer een nieuwe look geven met houtlook tegels, doordat deze tegels gemaakt zijn van keramiek zijn ze ook geschikt voor vochtige ruimtes.

 

Eigenschappen van Houtlook

Bij Serry vind je houtlook tegels in diverse soorten en maten, voor iedere stijl is er wel een mooie houtlook tegel te vinden. Zo hebben wij bijvoorbeeld tegels van het type plano en costosa. De houtlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Hierdoor kun je een ruimte de uitstraling geven die deze verdient. Laat een kamer bijvoorbeeld groter lijken door een brede tegels in een lichte kleur of kies voor smalle tegels om een kamer langer te laten ogen. 

Bezoek onze toonzaal

Wil je een idee krijg hoe houtlook tegels tot zijn recht komen in jouw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je belevingsboxen met levensechte interieuropstellingen. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe houtlook tegels eruit zullen zien in jouw woning. Wanneer je graag advies wilt inwinnen van een expert kun je hiervoor even een afspraak inplannen, een expert staat dan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kunnen onze experts tips geven over het onderhoud van de houtlook tegels. Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je een bezoek brengt aan onze toonzaal? Neem dan contact op met ons!