Houtlook tegels van Serry

Houtlook tegels geven jouw woning een natuurlijke en klassieke uitstraling. Houtlook tegels bieden alle voordelen van tegels met de uitstraling van een houten vloer. Houtlook tegels zijn geschikt voor diverse ruimtes in jouw woning. Je kunt zelfs jouw badkamer een nieuwe look geven met houtlook tegels, omdat de tegels gemaakt zijn van keramiek zijn deze ook geschikt voor vochtige ruimtes. 

Eigenschappen van Houtlook tegels

Bij Serry vind je houtlook tegels in diverse soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld tegels van het type plano en costosa. De houtlook tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Hierdoor kun je een ruimte de uitstraling geven die deze verdient. Laat een kamer bijvoorbeeld groter lijken door een brede tegels in een lichte kleur of kies voor smalle tegels om een kamer langer te laten ogen.

Bezoek onze toonzaal

Wil je een idee krijg hoe houtlook tegels tot zijn recht komen in jouw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze toonzaal in Boortmeerbeek. In onze toonzaal vind je belevingsboxen met levensechte interieuropstellingen. Hierdoor kun je een goed beeld krijgen hoe houtlook tegels eruit zullen zien in jouw woning. Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen onze experts je advies geven over welk type houtlook tegels het meest geschikt is voor jouw woning. Ook kunnen onze experts tips geven over het onderhoud van de houtlook tegels. Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je een bezoek brengt aan onze toonzaal? Neem dan contact op met ons!