Maatwerk Atelier

In onze Stone Gallery kan je ons uitgebreid gamma van platen in natuursteencomposiet en keramiek ontdekken. De platen worden op ware grootte gepresenteerd. Het is de perfecte plaats om je te laten inspireren. Heb je jouw favoriete materiaal en toepassing gevonden? Dan verwerken we dit op maat in ons eigen ultramodern machinepark. Maak snel een afspraak met één van onze adviseurs en laat je onderdompelen in de wereld van natuursteen!

 

White

 

White
Grey

 

Mink
  
 
 

 

Ultramodern Machinepark

Door gebruik te maken van de allernieuwste technologieën zorgen wij voor de allerfijnste afwerking van jouw maatwerk. Met onze nieuwe scanner slagen we erin om onze platen perfect te digitaal te inventariseren. De geavanceerde beelddigitaliseringstechnologie, industriële lineaire camera en het led-verlichtingssysteem zorgen ervoor dat de tekening en ware kleuren tot in het fijnste detail weergegeven worden. Met onze waterjet snijden we grote platen tot op de millimeter precies. Door gebruik te maken van een volledig autonome robotarm zijn feilloze randafwerkingen verzekerd.

 

White
Grey

 

Mink
  
 
 

 

Mogelijkheden

Keukenwerkbladen, spatwanden

Uitsparingen voor kookplaten of stopcontacten, watergroeven in helling of een uitgefreesd verlek: het kwalitatief maatwerk van ons maatwerkatelier is onberispelijk in elke toepassing.

 

Trappen, vensterbanken

Duurzame en slijtvaste eyecatchers in elk interieur of project, op maat gemaakt in ons atelier in verschillende materialen en afwerkingen. 

 

Zwembadboorden

 Duurzame en slijtvaste eyecatchers in elk interieur of project, op maat gemaakt in ons atelier in verschillende kleuren en afwerkingen.

 

Douchebakken, lavabo's

Duurzame en slijtvaste eyecatchers in elk interieur of project, op maat gemaakt in ons atelier in verschillende kleuren en afwerkingen.

  

 
 

 

Specialist in natuursteen

We werken met een gamma van exclusieve materialen. Niet alleen edele natuursteen zoals het rijkelijke marmer en het duurzame graniet. Maar ook het veelzijdige composiet en het enorm sterke keramiek.