Blog

Voor alle wist-je-datjes
Card image cap
The perfect little tile
Nu 2021 op z’n einde loopt, blikken we graag terug naar onze favorieten van het afgelopen jaar. Onze absolute nummer één in de categorie wandtegels? Dat is ongetwijfeld de Riccio collectie. Reden te meer om een blogbericht te wijden aan deze prachtige collectie.
Card image cap
De laatste winnaars zijn bekend!
Yoeri en Karina ruilen binnenkort hun ruime gezinswoning in voor een compactere nieuwbouwwoning. Ze vonden niet alleen de tegels van hun dromen, hun bezoek aan onze toonzaal leverde ook nog eens een fantastische prijs op.
Card image cap
Steven wint de tweede ballonvaart!
Binnenkort verhuizen Steven en zijn partner naar hun nieuwbouwwoning. Naast het leuke vooruitzicht van een nieuwe woning, kunnen ze nu ook uitkijken naar een ballonvaart met twee. Wij trokken begin september naar Herent om de cheque te overhandigen.
Card image cap
Lianne wint de eerste ballonvaart!
Lianne kwam in april langs om haar badkamer in een nieuw jasje te steken. Voor haar vloer- en wandtegels koos ze voor Serry. Haar offerte leverde haar niet alleen de badkamer van haar dromen op, ze kwam ook nog eens als winnaar van de eerste ballonvaart uit de bus!
Card image cap
Hoera! 55 jaar Serry!
In 1966 kocht de familie Serry een tegelzaak in Hever over. Ondertussen zijn we 55 jaar verder en is de rest geschiedenis. Serry groeide uit tot dé tegelspecialist in Boortmeerbeek en ver daarbuiten.
Card image cap
Sicuro: de antibacteriële tegel
Met SICURO introduceert Serry een nieuwe lijn van antibacteriële tegels voor keramische oppervlakken. Hoog tijd voor een korte fact check van deze innovatieve uitvinding!