Wij zijn met bouwverlof vanaf zaterdag 13/07 t.e.m. zondag 4/08.

Over Serry

Serry NV werd opgericht in 1966 door de ouders van Patrick en Carl Serry, na de overname van een tegelfabriek in Hever. In die tijd waren er in België verschillende producenten van de gekende marmermozaïektegels. Door de opmars van geglazuurde Italiaanse tegels nam de vraag naar deze granito-tegels af. In 1980 verhuisde de zaak van Hever naar de huidige locatie aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant), waar ze in 1995 werd overgenomen door zonen Carl en Patrick Serry. Onder hun impuls kende de zaak in de daaropvolgende jaren een enorme expansie. De verkoop werd toegespitst op kwalitatieve keramische tegels met een eigen import van een aantal gerenomeerde merken. Daarnaast werd een afdeling parket opgestart en werd de productiehal voor het maatwerk in natuursteen uitgebreid en gemoderniseerd. In 2005 kreeg de toonzaal een ingrijpende facelift en verdubbelde de exporuimte naar ruim 1350 m². De parketafdeling werd begin 2013 volledig vernieuwd en de toonzaal uitgebreid met zo'n 60 m² parket van Quick-Step. In 2014 breidde de toonzaal uit met een extra 350m², waardoor de teller nu op 1800m² staat. Een bezoek aan de toonzaal is dus zeker de moeite waard om inspiratie op te doen voor het interieur van jouw woning of tuin!

Ligne Pierre

Op amper 800 meter van de Serry toonzaal is de productiehal van Ligne Pierre te vinden. Onder dit label en onder leiding van ing. Carl Serry wordt sind 2010 maatwerk van onder andere marmer, graniet en composiet geproduceerd. Deze productie-eenheid van meer dan 4500 m² is onder andere uitgerust met 5-assige boor-frees-zaagcombinaties, een waterjet en een volautomatisch platenmagazijn, uniek in België! De productie draait volledig op zonne-energie en is uitgerust met een eigen waterzuiveringsinstallatie. Hier kunnen vandaan alle soorten maatwerk in marmer, graniet, composiet en keramiek (Keralam) worden uitgevoerd. Keukenwerkbladen, douchebakken, wasbakken, raamdorpels en raamtabletten, badkamermeubels, en nog veel meer!

Serry.Shop

Eind 2012 opende op de benedenverdieping van Serry TNP de Serry.Shop van 700m² haar deuren. Deze shop biedt naast een ruim assortiment onderhoudsproducten, gereedschappen en plaatsingsmaterialen tevens verschillende 'smart-solutions'. Slimme technische oplossingen voor tal van plaatsings- of verwerkingsproblemen. Zowel voor de professionele plaatser als voor de doe-het-zelver een bezoek zeker waard!