Vacature: Verkoopadviseur

Serry is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van vloer- en wandtegels, natuursteen en parket. In onze toonzaal van maar liefst 1.800 m² in Boortmeerbeek passeren wekelijks honderden klanten, op zoek naar de ideale vloer- en wandbekleding voor hun woonst of project. Deze klanten worden begeleid door ons verkoopteam van zes gemotiveerde adviseurs. Door de constante uitbreiding en innovatie binnen ons bedrijf merken we dat een extra kracht meer dan welkom is op deze afdeling.

Hoe ziet een job als verkoopadviseur er bij Serry uit?

Als verkoopadviseur bij Serry heb je een passie voor interieur(inrichting). Zowel particuliere als professionele klanten komen bij jou terecht voor advies en begeleiding. Je staat hen telefonisch, via mail, aan de balie en in de toonzaal te woord. Het is jouw taak om de wensen en behoeften van de klant te achterhalen. Je begeleidt hen in het maken van hun keuze en weet uiteindelijk een passende verkoopovereenkomst af te sluiten. In de weg hiernaartoe stel je offertes op en bereken je oppervlaktes op basis van bouwplannen of schetsen. Je volgt je lopende dossiers steeds nauwgezet op. Je werkt vijf dagen per week, waarvan zaterdag er één is.

Daarvoor zijn enkele vereisten:

  • Kindness is key; je staat klanten steeds met de glimlach te woord
  • Je bent niet alleen spontaan, maar hebt bovendien een vlotte pen om o.a. e-mail correspondentie correct te laten verlopen.
  • Communiceren doe je helder en duidelijk
  • Je bent overtuigend, weet te adviseren en te verkopen
  • Je werkt oplossingsgericht en zelfstandig; je bent een aanspreekpunt voor klanten en weet ook in onverwachte situaties je plan te trekken
  • Ervaring in verkoop, bij voorkeur in de interieursector, is een pluspunt
  • It’s all in the details; je werkt nauwgezet, verliest niets uit het oog en weet je prioriteiten te stellen
  • Je bent flexibel, ziet werk en voelt aan waar je moet bijspringen
  • Nederlands is je moedertaal, maar ook het Frans en Engels beheers je om ons cliënteel te woord te kunnen staan
  • Kennis van Microsoft Office is een vereiste

Wat wij je aanbieden:

Werken bij Serry biedt je de mogelijkheid om heel wat grondige kennis te vergaren binnen de sector. Je gaat aan de slag in een ruime, moderne toonzaal waar steeds geïnnoveerd wordt. Met deze fulltime job ben je verzekerd van een marktconform loon en geniet je van een waaier aan extralegale voordelen zoals hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques en ADV dagen. We bieden je de kans om op regelmatige basis bijscholingen te volgen en bij te leren waar nodig. Bovendien kom je terecht in een leuk team van 25 personen die dagelijks met veel respect voor elkaar samenwerken. Leer ons hier alvast kennen!

Is deze vacature jou op het lijf geschreven en wil je je graag kandidaat stellen?
Aarzel niet en solliciteer nu ter attentie van Jonathan Serry via 0470 577 876 of jonathan@serry.be.

We kijken ernaar uit om je te leren kennen!


 

Interesse om ons team te versterken?