Keukenwerkblad op maat

Naast vloeren kun je bij Serry ook terecht voor maatwerk. Zo bieden wij prachtige keukenwerkbladen op maat van verschillende materialen. Naast keukenwerkblad op maat, bieden wij ook douches op maat, wasbakken op maat en trappen op maat. Uit het tegelbedrijf Serry is Ligne Pierre ontstaan als specialist in maatwerk. Ondertussen is Ligne Pierre uitgegroeid tot een hypermoderne steenhouwerij, gespecialiseerd in maatwerk in natuursteen, keramiek en quartz- en marmercomposiet. Op deze manier bieden wij je dus de mogelijkheid om ook jouw maatwerk te verzorgen voor prachtige keukenwerkbladen. 

Materialen voor keukenwerkbladen

Onze keukenwerkbladen op maat zijn beschikbaar in allerlei materialen met elk zijn eigen specifieke eigenschappen. Natuursteen staat bijvoorbeeld garant voor een uniek uiterlijk en biedt een elegante, tijdloze uitstraling voor jouw keukenwerkblad op maat. Composiet op zijn beurt heeft dezelfde luxueuze uitstraling voor jouw keukenwerkblad als natuursteen, maar is beschikbaar in veel meer kleuren waaronder ook strakke effen tinten. Een derde optie is maatwerk in keramiek, bij Ligne Pierre onder de noemer Keralam. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos, gaande van op maat gemaakte keukenwerkbladen tot douchebakken en wastafels op maat.

Ben je dus op zoek naar prachtige keukenwerkbladen op maat die perfect passen bij jouw woning? Neem dan zeker contact met ons op voor ontwerpen, advies of een offerte op maat! Wil je nog wat inspiratie opdoen voor jouw keukenwerkblad op maat? Dan ben je welkom in onze Toonzaal in Boortmeerbeek!

 

Sand
Grafito