SERRY, méér dan 45 jaar ervaring

Serry tnp nv

Serry NV werd opgericht in 1966 door de ouders van de huidige zaakvoerders Patrick en Carl Serry, na de overname van een tegelfabriek in Hever. In die tijd waren er in België verschillende producenten van de gekende marmermozaïektegels. Door de opmars van geglazuurde Italiaanse tegels nam de vraag naar deze granito-tegels af. In 1980 verhuisde de zaak van Hever naar de huidige locatie aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant), waar ze in 1995 werd overgenomen door zonen Carl en Patrick Serry. Onder hun impuls kende de zaak in de daaropvolgende jaren een enorme expansie. De verkoop werd toegespitst op kwalitatieve keramische tegels met een eigen import van een aantal gerenomeerde merken. Daarnaast werd een afdeling parket opgestart en werd de productiehal voor het maatwerk in natuursteen uitgebreid en gemoderniseerd. In 2005 kreeg de showroom een ingrijpende facelift en verdubbelde de exporuimte naar ruim 1350 m². Anno 2011 werden logo en huisstijl grondig vernieuwd zodat de vlag opnieuw de lading dekt. De opvallende Serry Stripes -de drie horizontale blauwe lijnen- staan voor de volledig vernieuwde parketafdeling, het blauwe vierkant voor het uitgebreide gamma vloer- en wandtegels. De parketafdeling werd begin 2013 volledig vernieuwd en de toonzaal uitgebreid met zo'n 60 m² parket van Quick-Step. In 2014 breidde de toonzaal uit met een extra 350m², waardoor de teller nu op 1800m² staat.

 

Ligne Pierre

Onder het label Ligne Pierre, en onder leiding van ing. Carl Serry, opende in 2010 een hypermoderne productiehal voor maatwerk marmer, graniet en composiet haar deuren op amper 800 meter van de Serry-showroom. Deze productie-eenheid van meer dan 4500 m² is onder andere uitgerust met 5-assige boor-frees-zaagcombinaties, een waterjet en een volautomatisch platenmagazijn, uniek in België! De productie draait volledig op zonne-energie en is uitgerust met een eigen waterzuiveringsinstallatie. Hier kunnen vandaag alle soorten maatwerk in marmer, graniet, composiet en keramiek (Keralam) worden uitgevoerd. Keukenwerkbladen, douchebakken, wasbakken, raamdorpels en raamtabletten, badkamermeubels, enz...

 

Serry.Shop

Eind 2012 opende op de benedenverdieping van Serry TNP een 700m² grote bouwshop haar deuren. Deze shop biedt naast een ruim assortiment onderhoudsproducten, gereedschappen en plaatsingsmaterialen tevens verschillende 'smart-solutions'. Slimme technische oplossingen voor tal van plaatsings- of verwerkingsproblemen. Zowel voor de professionele plaatser als voor de doe-het-zelver een bezoek zeker waard!