Leuvensesteenweg 396, 3190 Boortmeerbeek      moza´ektegels tegels moza´ek moza´ektegels  016 60 44 89    moza´ektegels tegels moza´ek moza´ektegels  Stuur een e-mail
 

Mozaïek, een tijdloos materiaal

Iedereen heeft ze al wel eens gezien: de kleine tegeltjes die je vooral in keukens, badkamers en toiletten kan terugvinden. Deze mozaïektegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal om de ruimte in kwestie een unieke uitstraling te geven. Bij Serry bieden we onze klanten diverse soorten mozaïek, voor ieders smaak en ieders budget. Daarenboven bieden wij verschillende mogelijkheden voor wie houdt van de typische look van mozaïek. Zo zie je maar: bij Serry vindt iedereen de geschikte tegels!


Glasmoza´ek, Lucille
 

Het plaatsen van mozaïek

 

De plaatsing van mozaïek lijkt misschien een monnikenwerk, maar in tegenstelling tot vroeger hoef je de mozaïek niet langer tegel per tegel te plaatsen. De meeste mozaïeken zijn namelijk verkrijgbaar op een net in vellen van 30x30cm, waardoor de plaatsing al heel wat makkelijker wordt. Voorts kunnen we bij Serry eveneens grote tegels 'inzagen' met de waterjet in een mozaïekpatroon naar keuze. De groeven in het oppervlak van de tegel worden nadien mee opgevoegd, waardoor het resultaat er uit ziet als echte mozaïek.

 

Creatief met mozaïek

 

Met mozaïek kan je verschillende kanten op. Een neutrale muur in mozaïektegels, een accentmuur als blikvanger, met of zonder motief... Wie dat wil, kan eindeloos proberen en combineren met mozaïek. Je kan kiezen tussen glasmozaïek, mozaïek in natuursteen of keramische mozaïek. Naast de verschillende kleuren vind je mozaïek ook in verschillende afwerkingen, zoals een glanzende of matte finish. Vraag je je af welke mozaïek het beste zou passen in jouw project? Aarzel dan niet om onze tegelexperts om hulp te vragen!

 

Mozaïek en andere tegels in Vlaams-Brabant

 

Kleine tegels met een groot toepassingsgebied: da's een goede omschrijving van de alom gekende mozaïektegels. Bij Serry in Boortmeerbeek vind je namelijk een divers aanbod aan mozaïek, in allerlei kleuren en allerlei soorten. Daarenboven hoef je deze mozaïeksteentjes niet één voor één te plaatsen om een mooi resultaat te krijgen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van mozaïek of over onze prijzen voor deze tegels, kan je ons steeds telefonisch of via e-mail bereiken. Wij staan voor je klaar met raad en daad!


Bisazza moza´ek, Carla
 
Bisazza moza´ek, Carla (detail)

tegels  Ľ  natuursteen vloertegels  Ľ  vloeren  Ľ  wandtegels parket  Ľ  laminaat  Ľ  design tegels budget tegels  Ľ  onderhoud van natuursteen   Ľ  massief parket natuursteen maatwerk  Ľ  badkamer tegels  Ľ  keukentegels  Ľ  tegel merken  Ľ  natuursteen vloeren onderhoudsproducten  Ľ  douchegoten Gereedschappen  Ľ  vensterbanken Dorpels  Ľ  Keukenbladen
moza´ek tegels moza´ektegels tegel
moza´ek tegels
moza´ek tegels